Budimo u kontaktu

EVROLIGA

PRECRTAN! Partizan se rastaje sa jednim strancem (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Partizanova klupa bi mogla da bude "kraća" (Foto: Starsport)

Ušla je četa Željka Obradovića u seriju pobeda. Vezao ih je Partizan šest u dva takmičenja. Sada je pred “parnim valjkom” važan meč u Evroligi u četvrtak od 21 čas protiv Monaka.


EVROLIGA Partizan u četvrtak od 21 čas dočekuje Monako. Kvota na “keca” na crno-bele u kladionici MaxBet je 1.85.


Partizan bi dvoboj protiv čete Saše Obradovića trebalo da dočeka kompletan, s tim da se pojavila informacija da bi jedan stranac uskoro mogao da završi svoju misiju u crno-belom dresu. Kako saznaje protal “Telesport”, Partizan bi trebalo da se rastane sa Vladimirom Brodzijanskim.

Slovak je bio poslednje pojačanje “parnog valjka”, potpisao je tromesečni ugovor, ali kad on bude istekao neće biti produžen. U Partizanu nisu zadovoljni učinkom Vladimira Brodzjanskog.

Slovak napušta Partizan (Foto: Starsport)

Kao pojačanje pod košem se pominje Džabari Parker. Njegov menadžer je već obavestio upravu Partizana da je sada već bivši član Bostona slobodan agent. Nož i pogača su u rukama Ostoje Mijailovića i Zorana Savića kada je reč o NBA pojačanju.

PREPORUČUJEMO:

HAUBICA IZ ŽELEZNIKA Zvezdi ne treba plejmejker, ali joj ovo oružje Frejzera fali za Top 8 Evrolige… (VIDEO)

RONALDO SE OBRUKAO NA PREDSTAVLJANJU Zna li za koga je potpisao? Ne da je promašio zemlju, već i kontinent! (VIDEO)

5 Komentara

5 Comments

  1. StojSha

    StojSha

    03.01.2023. at 22:49

    Паметно, ништа није показао нажалост.

    • Kafka Miralem iz Našica Cro

      03.01.2023. at 23:42

      Ima se može se! Paara kaaa pljeve. Piče bankomati dan, noć! Struja 8% po džepu srbskog naroda, gaas 8% po glavi jadnog naroda, I NIKOM NIJE LJEPŠE NEG JE NAAAM, SAMO NEK JE TAKO SVAKI DAN!!! PEVAJU GROBARI I ŽOOC, I OSTOJA I SAVA… EVO GA SAD PRED VRATIMA JE ONAJ CENTAR iz NBA, DRUGI PIK SA DRAFTA, OOPPAAA ĐĐURĐĐOOOO, IMA SE MOŽE SEE, AAA AVE, AAA??? 🤭

      • abcd

        04.01.2023. at 02:54

        Neko plati igraca 300k a neko 1.8 mil ali jbg ti nisi isao u skolu pa ne znas sta je vece, da li 300k ili 1.8 mil. Da ti objasnim 1.8 mil za pola sezone je vece, tako da ste vi bankomat a ne mi. Jbg znam da imas “probleme” i da te KKP doveo do stadiuma da imas i mentalnih trzavica ali izdrzi. Bice KKP prvak ove sezone ali ne daj se. Svi cemo ti pomoci da prebrodis ovaj tezak period…. I da uci matematiku, to je jako bitna stavka u ljudskom odrastanju. Svako dobro. 😀

        • DR NEBOJŠA I Dr ZVEKONJA

          04.01.2023. at 09:05

          Biće kkp prvak kao prošle sezone,kad vas je Radonja pogasio kao sveće za pokoj dušama,😅🟥⬜🟥🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Mrtvi ste i ove godine! Večno kk drugoplasirani i beztitulaši,KK SLEDEĆA SEZONA ALI tu su SNS BANKOMATI, TU JE PREDS.AV DA VAM GURA PARE KOLKO GOD VAM TREBA,A I DA PLAĆA ARENU 100 TISUĆ EVRADI PO TEKMI, MAKAR I PROTIV, MORNARA,MEGE I KOJE KOGA KAD U SALI NEMA NI ILJADU GROBARA😆😆😆😆! TU JE AV DA NAREDI ŠKLJOCANJE BANKOMATA ZA ČATTERE SVAKI PUT OPET PO STO TISUĆA I SVE PREKO FARAONSKOG BUDŽETA OD 31,74 MILIONA AVRADI{€}!!!A NAMA 11 MILKI PA ŠTA NAM BOG DAAA,PA ONDA NEMA REGISTRACIJE KAMPACA MESEC I KUSUR…ALI SVE TO NEMA VEZE KAD SE SAMO SETIM POSLEDNJE SEKUNDE I VILDOSA DO NEDE ,A ONDA ŠLJUUSSS TRICA I SLEDI ZVIŽDANJE PO 20 TISUĆ HA,HA,HA,HA,HA…DŽABA VAM NOVCI MOJI SINOVCI😆😆😆🇷🇸🟥⬜🟥

      • Darko

        04.01.2023. at 04:33

        Reci ti nama kad si tako pametan kad ce ovaj vas milioner biti registrovan?lepo je sto rvati prate i ostavljaju komentare na srpskim portalima naucicete i vi kako dovesti kosarkasa od 6,8 miliona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.