Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PROMENE RUKOVODSTVA BASK se sprema za plasman u Prvu ligu Srbije

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Branislav Mirković (Foto: Privatna arhiva)

Na Carevoj ćupriji su usledile promene. BASK je dobio novog predsednika i rukovodstvo, a sve u cilju da se podigne rezultatska lestvica u novoj sezoni. Klub sa tradicijom biće jedan od favorita za plasman u viši rang na tereninma Srpske lige, grupa Beograd.


Kvalifikacije za LŠ: Na meču Karabag – Leh Poznanj, naša kladionica nudi kvotu 2.40 za igru ug 2P2+.


Krenulo se u ponedeljak sa pripremama, a novi ambiciozni predsednik i poznati biznismen Branislav Mirković, rođeni brat Vlade Mirkovića, bivšeg igraca Crvene zvezde izabrao je tim saradnika i ambiciozno najavio uspon ekipe.

Meni je fudbal u krvi od malih nogu i imam veliku želju da ostvarimo uspehe. Održali smo sastanak, postavili ciljeve i izabrali upravni odbor u kojem ce biti samo ljudi iz fudbala, a to su: Đorđe Zakonović (potpredsednik), Milivoje Vitakić, Dejan Ilić, Filip Đorđević, Nenad Paunović, Milan Vukašinović, Ilija Galić, Nemanja Vučićević i Nemanja Smiljanić. Plan je jasan da se domognemo plasmana u Prvu ligu Srbije – poručio je Mirković za MaxBet sport.

Ulogu sportskog direktora obavljace Aleksandar Simić, bivsi igrac OFK Beograda i internacionalac u Francuskoj i Grckoj, a sa klupe će ekipu predvoditi Zoran Ljubinković.

Slede razgovori sa igračima koji su ostali i svakako cemo pojačati tim. Imaćemo puno posla do početka sezone sredinom avgusta. Krecemo od nule sa puno entuzijazna, a u nadi da ce rezultati biti po meri – zaključio je Mirković.

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.