Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

PRVA LIGA: “Kanarinci” deklasirali Zlatibor, IMT ponovo lider

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

"Kanarinci" proslavljaju trijumf prptiv Zlatibora (Foto: Jelena Grlić)

Odigrane su još četiri utakmice 18. kola Prve lige Srbije. IMT se pobedom na Ubu vratio na čelnu poziciju, Novi Sad je bio ubedljiv protiv Zlatibora, pobednika nije bilo u Užicu, dok je Mačva osvojila ceo plen na Novom Beogradu.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Juentusa protiv Lacija je 2.10. Meč počinje u 20:45.


U lepom ambijentu stadiona “Dragan Džajić” fudbaleri IMT-a su golom u nadoknadi utakmice savladali domaće Jedinstvo 1:0 i ponovo zaposeli vrh tabele Prve lige. Gol za tri boda postigao je rezervista Dejan Vidić u 91. minutu. “Traktoristi” u poslednje jesenje kolo ulaze sa tri boda više od Grafičara, sa kojim se sastaju sledećeg vikenda u derbiju poslednjeg kola pre zimske pauze.

Najubedljiviji ovog nedeljnog popodneva bili su fudbaleri Novog Sada, koji su rezultatom 4:1 pobedili ekipu Zlatibora. Golove za “kanarince” postigli su Vujaklija, Živković, Jovanović i Mirosavljev, dok je čast Čajetinaca spasao Dišić. Novi Sad na zimsku pauzu odlazi kao šestoplasirani tim lige, dok Zlatibor sa Radom drži “fenjer” i na proleće ga očekuje grčevita borba za opstanak.

Uzbudljivo je bilo u Užicu gde su Sloboda i Loznica odigrali nerešeno – 2:2. Golovima najboljeg strelca Đorđa Šušnjara domaći su dva puta sticali rezultatsku prednost, ali se Loznica nije predavala i u finišu je stigla do izjednačenja i jednog boda. Golove za goste postigli su Komarčević i mladi ruski internacionalac Martinkevič.

Mačva je i drugi put ove sezone bila bolja od Radničkog, ovoga puta na Novom Beogradu. Šapčani su tokom cele utakmice bili konkretniji i opasniji, a golovi su viđeni sredinom igre u drugom poluvremenu. Prvo se u 66. minutu u listu strelaca upisao Marjanović, da bi dva minuta kasnije posle udarca Radunovića, loptu u svoj gol poslao Smiljanić. Interesantno, ovo je prva pobeda Mačve na gostovanjima u aktuealnom prvenstvu.

Prva liga Srbije, 18. kolo:

Nedelja:

Jedinstvo – IMT 0:1 (0:0)
Radnički NBg – Mačva 0:2 (0:0)
Sloboda – Loznica 2:2 (1:0)
Novi Sad – Zlatibor 4:1 (1:0)

Subota:

Grafičar – Rad 6:1 (3:1)
Inđija – Radnički SM 0:1 (0:0)
Vršac – Metalac 1:0 (1:0)

Ponedeljak:

13.00 Trajal – Železničar

PROČITAJTE JOŠ:

SPAS U POSLEDNJI ČAS Lukavi Katai iz slobodnjaka doneo gol za pobedu u Surdulici (VIDEO)

PAUZA DOLAZI U PRAVO VREME Partizan se mučio, ali golom Jovića savladao Novi Pazar (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.