Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RADNIČKOM TREĆI PUT POMEREN MEČ U POSLEDNJI ČAS Perović: Maleri smo, ali svi smo ožalošćeni zbog situacije na KiM

Emir Selmani

Objavljeno

,

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca (Foto: Starsport)

Nikome u Srbiji nije prijatno zbog tragičnih dešavanja na Kosovu i Metohiji, a fudbal je zbog toga pao u drugi plan. Odloženo je kompletno deveto kolo Superlige Srbije u kom je trebalo da se odigra 171. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.


ITALIJA: Juventus i Leće igraju od 20.45, a kvota kladionice MaxBet na tip 1 je 1.53.


U utorak od 15 časova trebalo je kolo da otvore fudbaleri Radničkog iz Kragujevca i Radnik iz Surdulice. Meč je zbog Dana žalosti pomeren, a to je već treći put u poslednjih sedam meseci da Kragujevčani uoči utakmice saznaju da neće na teren. Prvi put odložen im je za jedan dan duel u Humskoj protiv Partizana. Bilo je to u februaru zbog snežnih padavina.

ŠEST GOSTOVANJA I SAMO DVE UTAKMICE KOD KUĆE

Sredinom avgusta ponovo je odložen njihov meč protiv kluba iz Humske. Trebalo je da Radnički dočeka Partizan u Kragujevcu u četvrtom kolu Superlige, ali su crno-beli posle pobede nad Sabahom u kvalifikacijama za Ligu konferencija zatražili odlaganje. Ni ovog puta neće da bude fudbala na stadionu “Čika Dača”.

Šta da kažem, neki maler nas je poterao. Međutim, sutra je Dan žalosti. Ožalošćeni smo zbog dešavanja i tragedije koja se dogodila na Kosovu i Metohiji i želimo da izrazimo saučešće porodicama nastradalih. Sa fudbalske strane nije nam prijatno. Pripremali smo se za duel protiv Radnika – rekao je sportski direktor Radničkog Slavko Perović za MaxBet Sport.

Slavko Perović (Foto: Starsport)

On je dodao da će Kragujevčani da se spreme za naredni duel protiv Železničara u Pančevu, ali da su pomerenja mečeva dovela do određenih anomalija.

Igraćemo sada u Pančevu, biće nam to šesto gostovanje u deset kola. Samo dva meča smo odigrali kod kuće, dva su odložena. I posle što smo poslednji na tabeli. Ali, nećemo da kukamo, to nije naš manir. Imaćemo više vremena da se spremimo za naredni meč sa novim trenerom. Sada nije ista situacija kao kad je odložen meč sa Partizanom. Tad nismo obavešteni na vreme, a ovo je tragedija koja je potresla čitav naš narod – zaključio je Perović.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.