Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

REAKCIJA SUPERLIGAŠA NA ODLAGANJE Ćurčić i Savić za MBS: To je viša sila, poštujemo donetu odluku

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Radovan Ćurčić i Igor Savić (foto: Starsport)

Odlukom Vlade Republike Srbije, zbog nedavnih događaja na Kosovu i Metohiji, 27. septembar proglašen je Danom žalosti. Upravo zato odloženo je čitavo kolo domaćeg prvenstva, u kom je, pored večitog derbija, trebalo da se odigra još sedam utakmica.


LIGA 1: Lil – Reims (21.00), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 1.98


RADOVAN ĆURČIĆ: VIŠA SILA, ODLAGANJE NAS NIJE PREVIŠE POREMETILO

Fudbaleri Javora su u sredu od 17.00 imali zakazan meč sa IMT-om u Ivanjici. Izabranici Radovana Ćurčića su u prošlom kolu u završnici ispustili pobedu protiv Vojvodine i nameravali su da se za to iskupe protiv “traktorista”. Ipak, kako je čitava runda odložena, moraće da sačekaju neku drugu priliku.

Radovan Ćurčić (Foto: Starsport)

Što se tiče odlaganja, nemam neko određeno mišljenje. To je viša sila, neke stvari koje mogu da se dese u toku sezonu. Individualno je šta kome odgovara. Nama to ne menja previše. Izašli smo iz teške utakmice i bili smo “našpanovani” za ovo kolo, ali smo svesni da takve stvari uvek mogu da se dese. Tako da, što se Javora tiče, nije nam mnogo promenilo – rekao je šef struke ekipe iz Ivanjice, Radovan Ćurčić.

IGOR SAVIĆ: TO JE ODLUKA VLADE, MORAMO DA SE POVINUJEMO

Mladost je u prethodnom kolu napravila podvig nadigravši Novi Pazar sa 2:0. Naredni izazov trebalo da je da bude gostovanje Čukaričkom u četvrtak, ali je iz gore navedenih razloga utakmcia otkazana.

Igor Savić (foto: Starsport)

Trener lučanskog tima, Igor Savić, istakao je da je u pitanju odluka države koja mora da se poštuje.

Vlada je donela odluku da se kolo odloži, to je državna odluka i svi moramo tome da se povinujemo. Idemo dalje, gledamo napred. Raspored je gust, koliko sam čuo ova utakmica se prebacuje za novembar. Mi nastavljamo po svom planu, od vikenda se pripremamo za duel sa TSC-om. Tako da, nema šta. Ovo kolo nas čeka u novembru, takva je odluka i svi treba da je poštujemo.

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.