Budimo u kontaktu

ITALIJA

RUSKINJE MU DOŠLE GLAVE Inter ga platio 7.000.000, delio svlačionicu sa Ronaldom, a sada preživljava radeći kao zidar

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Fabio Mačelari (Foto: Facebook,com/Fabio Macellari)

Za nekadašnjeg italijanskog fudbalera Fabija Mačelarija je malo ko čuo, a mogao je da bude veoma poznat. Rođen je 1974, a igrao je kao štoper.


SERIJA A: Od 18 igraju Atalanta – Fjorentina, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.25. 


Inter ga je 2000. kupio od Kaljarija za 7.000.000 evra, a svlačionicu je delio sa Ronaldom i Klarensom Sedorfom. Ipak, odigrao je samo sedam utakmica, a onda je otišao u Bolonju, pa Kaljari, pa je posle bio član nekoliko niželigaša.

BOLONJA NE TRPI PROVOD

Već dugo nije u fudbalskim vodama, a preživljava radeći kao zidar. Za svoju sudbinu je sam kriv, jer su mu poroci bili miliji od šutiranja lopte.

U Bolonji sam zbog operacije pauzirao četiri i po meseca, a kada sam se vratio na teren otišao sam u Porto Servo i iznajmio jahtu. Tamo su mi se pridružile dve Ruskinje, bila je luda zabava,… Kada su u Bolonji saznali za to, raskinuli su ugovor sa mnom – ispričao je Mačelari u jednom podkastu.

Imao je i problema sa drogom. Dok je igrao za Kaljari priznao je vlasniku kluba da redovno uzima kokain. Problemi sa narkoticima su ga pratili i narednih godina, a to je i dovelo do toga da mu fudbal bude u drugom planu. Sada se okrenuo drugim životnim vrednostima.

Plan je da ostanem u mojoj vikendici i preuredim dve ili tri male sobe. Srećan sam zbog ovog što imam, odnosno nema potrebe da se svaki dan vozim u Ferariju ili jedem skupa jela u restoranu. Ja sam zadovoljan s ovim što imam. Tako je, kako je – zaključio je Mačelari.

PROČITAJTE JOŠ:

Tešović za MaxBet sport: Kada bi me Partizan pozvao da budem trener, ne bih ni razmišljao

Procurila informacija ko dobija Zlatnu loptu… Nije moglo da bude drugačije! U top 3 jedno iznenađujuće ime

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.