Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

ZDJELAR UPOREDIO BEOGRADSKI I MOSKOVSKI DERBI: Iskreno, jedan je mnogo “važniji” od drugog…

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Saša Zdjelar (Partizan) i Gelor Kanga (Crvena zvezda) u duelu (foto: Starsport)

Nedavno su na stadionu “Rajko Mitić” odigrana dva “večita derbija”, koja su privukla veliku pažnju domaće javnosti. U oba je pobedu ponela Crvena zvezda, pa se tako plasirala u finale Kupa i odvojila na “+10” u šampionatu.


LIGA 1: Monpelje – Nant (21.00), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.78


Nekadašnji vezista Partizana i srpski reprezentativac, Saša Zdjelar uporedio je beogradski sa moskovskim derbijem. Njegov CSKA je remizirao sa Spartakom u utakmici bez golova, posle čega je Zdjelar istakao da je srpski derbi “važniji”.

Iskreno govoreći, utakmica Partizan – Crvena zvezda je važnija od CSKA – Spartak. To je zato što na tom derbiju ima više navijača. Ovde ih nema i zbog toga osećam da je taj meč važniji. Nedostaje nam podrška navijača – istakao je Zdjelar za ruski “Čempionat”.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.