Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SEĆATE LI SE “BATIGOLA”? Nekada rasni golgeter prošao kroz pakao: “Vršio sam nuždu u gaće”!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Gabrijel Batistuta (Foto: Printskrin/Jutjub)

Kakav je to igrač bio. Svojevremeno fudbalski Bog Fjorentine. Rasni strelac. S Romom je osvojio Skudeto. Samo je Lionel Mesi postigao od njega više golova u reprezentaciji Argentine – Gabrijel Batistuta. Ili: “Batigol”.


AFRIČKI KUP NACIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Senegela protiv Burkine Faso je 1.95. Meč počinje u 20:00.


Ti trenuci slave imali su i onu tamniju stranu. Igrao je kad je bio povređen, dobijao injekcije da spreče osećaj bola i sve je to došlo na naplatu kad je završio igračku karijeru.

Kupio je imanje, počeo da se bavi stočarstvom, a zbog bolova u zglobovima i nogama često nije mogao da ustane iz kreveta. Ti bolovi su bili toliko nepodnošljivi da je jednom zatražio i da mu amputiraju noge. Srećom, to se nije dogodilo.

Pre tri godine u levu nogu mu je ugrađena proteza. Sada mu je život nešto lakši.

Ostavio sam fudbal i preko noći nisam mogao da hodam. Vršio sam nuždu u gaće, iako mi je WC bio udaljen tri metra. Bilo je četiri ujutro, znao sam da ako ustanem da će me zglobovi ubiti. Ne mogu to da opišem rečima, tu bol više nisam mogao da podnesem – ispričao je Batistuta.

Čukarički prodaje napadača za 2.000.000 evra!

Najveći sponzorski ugovor u istoriji FK Novi Pazar! Stadion dobio novo ime!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.