Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

SENZACIJA U ITALIJI Evroligaš izgubio od malog kluba sa juga zemlje! Igrači i navijači u ekstazi (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Zakucavanje Tornika Šengelije (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Bolonjezi ne briljiraju na internacionalnoj sceni, ali su bar do sada bili dosta uspešni “kod kuće”. Ipak, seriji na Apeninskom poluostrvu je došao kraj i to od strane ekipe koja je novajlija u “palakanestru”.


NBA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Atlante protiv Čikaga je 1.80. Utakmica počinje u 00.30. 


Najveće iznenađenje u dosadašnjem toku italijanske Serije A se dogodilo u nedelju, kada je Virtus na svom terenu poražen od strane Skafatija (77:84), ekipe koja je kroz najveći deo svog postojanja bila amaterska i retko kada se takmičila u elitnom rangu takmičenja.

Ove sezone se kao povratnik ponovo obrela u “palakanestru” i uspeo je da skine “veliki skalp” slavnim Bolonjezima, koji su uložili ogromnu svotu novca u dovođenje kvalitetnih igrača, a sve zbog ponovnog nastupa u Evroligi.

Zanimljivo je da je Skafati imao solidan broj svojih navijača u dvorani “Segafredo arena”, pa su zajedno sa svojim ljubimcima znali kako da proslave ogroman trijumf.

Ipak, stvari nisu onakve kakve su mnogi očekivali. Istina, situacija nije tragična za crno-bele s obzirom na to da im je ovo bio prvi poraz u domaćem šampionatu, dok su na međunarodnoj sceni na donjoj polovini tabele.

Ostaje da se vidi kakva će da bude reakcija trenera Serđa Skariola i njegovih pulena u nastavku sezone. Nema sumnje da su im potrebne određene modifikacije u igri kako ne bi dolazilo do ovakvih senzacija.


Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

STANKOVIĆ SPREMA TIM ZA OPSTANAK Ubedljiva pobeda Sampdorije na pripremama

NEDOPUSTIV PAD Obradović posle novog poraza Partizana: Neke stvari ćemo da promenimo! Boli me zbog navijača

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.