Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

SENZACIJA U NAJAVI Džeko ide u Real!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Edin Džeko (Foto: Beta/AP)

Ko bi mogao i da pomisli… Ne zato što je loš igrač, nego zato što je već u poznim fudbalskim godinama… Ipak, kako piše španska Marka, Edin Džeko (36) je velika želja Real Madrida!


SP U VATERPOLU: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Hrvatske protiv Grčke je 1.90. Meč počinje u 19:30.


Isti izvor navodi da godine ne predstavljaju nikakav problem reprezentativcu Bosne i Hercegovine što se vidi i po broju golova koji je postigao u minuloj sezoni. U dresu Inters postigao je 17 pogodaka, a 10 puta je bio u ulozi asistenta. Takođe, Marka kao jedan od razloga evetualnog dolaska Džeka vidi i u činjenici da 2kraljevski klub” nema dostojnu zamenu za Karima Benzemu (34).

Ni Benzema nije u fudbalskoj “mladosti”, iako igra fantastično i najzaslužniji je za osvajanje Lige šampiona i La Lige, ali se očekuje da će da mu bude potrebno sve više predaha. U tom slučaju bi Džeko predstavljao idealnu zamenu.

Iako iza sebe ima dobre brojke, male su šanse da će Džeko da ostane u Interu. Uostalom, klub iz Milana vrši rekonstrukciju napada, pa dovode Lukakua i Dibalu. Tu za Džeku nema mesta.

Međutim, neće zbog toga Džeko da pati. Posebno ako se dogodi da stvarno ode u “kraljevski klub”. Sa 36 godina u Real Madridu… Zvuči idealno, zar ne?

PROČITAJTE JOŠ:

NAPADAČ U FOKUSU Kasijera iskliznuo iz ruku, ali Zvezda kreće u napad na nova dva “pika”…

FLEŠ IZ IVANJICE Javor doveo napadača sa Jamajke i bivšeg centarfora Partizana

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.