Budimo u kontaktu

ITALIJA

ŠAMPION JE SILAN Napoli demolirao Leće, uvređeni Osimen ponovo strelac (VIDEO)

Emir Selmani

Objavljeno

,

Viktor Osimen (Foto: Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP)

Premijerni meč sedmog kola Serije A doneo je novi trijumf aktuelnog šampiona. Fudbaleri Napolija lako su na gostovanju savladali jedno od iznenađenja na početku sezone, ekipu Lećea, sa 3:0.


ITALIJA: Salernitana i Inter igraju od 20.45, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 1.90.


Domaćina je načeo Leo Ostigard u 16. minutu, a na 2:0 povisio je Viktor Osimen u 51. minutu. Bilo je mnogo bure oko Nigerijca minulih dana i Tik-tok videa u kom su mu se Napolitanci rugali, ali golovi leče sve rane i nesporazume. Na asistenciju Hviše Kvarachelije Osimen je došao do petog pogotka u šampionatu ove sezone.

Gosti su dodatno dodali gas u finišu meča. Treći gol na utakmici postigao je Đanluka Gaetano u 88. minutu, a konačnih 4:0 za tim Rudija Garsije postavio je Marko Politano u 95. minutu sa bele tačke.

 

SERIJA A, 7. kolo

Subota

Leće – Napoli 0:4 (0:1)

(Ostigard 16, Osimen 51, Gaetano 88, Politano 90+5)

Milan – Lacio 18.00

Salernitana – Inter 20.45

Nedelja

Bolonja – Empoli 12.30

Udineze – Đenova 15.00

Atalanta – Juventus 18.00

Roma – Frozinone 20.45

Ponedeljak

Sasuolo – Monca 18.30

Torino – Verona 18.30

Fjorentina – Kaljari 20.45

Tabelu Serije A možete da pogledate OVDE.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.