Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA A Remi u Rimu! Po bod za “vučicu” i “staru damu” – Svilar sjajan, Vlahoviću nedostajalo sreće (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Momenat sa utakmice Roma - Juventus (foto: Beta/AP)

I jednima u drugima su bodovi i te kako potrebni, ali je na kraju derbi 35. kola italijanskog šampionata završen bez pobednika. Roma je imala vođstvo, ali je Juventus ubrzo izjednačio, te je krajnji rezultat bio 1:1 (1:1).


SERIJA A: Udineze – Napoli (20.45), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.68


Ekipa Danijela de Rosija je bolje otvorila susret i do vođstva je došla u 15. minutu. Romelu Lukaku je iskoristio smušenost u protivničkoj odbrani i zatresao je mrežu torinskog tima.

Ipak, samo 15 minuta kasnije usledilo je izjednačenje. Federiko Kijeza je u 31. minutu uputio odličan centaršut pred gol Rimljana, a najbolje je reagovao Bremer i poslao je loptu iza leđa Miletu Svilaru.

Doskorašnji golman srpske reprezentacije je inače imao fenomenalnu utakmicu, a najznačajnije odbrane zabeležio je na samom kraju. Posebno se izdvojila ona prilikom šuta Manuela Lokatelija, kada je Svilar praktično “izvadio loptu iz gola”.

Što se tiče srpski reprezentativaca, Dušan Vlahović je bio u startnoj postavi Juventusa i imao je nekoliko solidnih pokušaja ali nije imao dovoljno sreće. Filip Kostić je u drugom poluvremenu ušao u igru sa klupe.

SERIJA A, 35. KOLO:

Petak:

Torino – Bolonja 0:0

Subota:

Monca – Lacio 2:2 (0:1)
(Đurić 75, 90+2 – Imobile 11, Vesino 83)

Sasuolo – Inter 1:0 (1:0)
(Lorijente 20)

Nedelja:

Kaljari – Leće 1:1 (1:1)
(Mina 26 – Krstović 84)

Empoli – Frosinone (0:0)

Verona – Fjorentina 2:1 (1:1)
(Lazović 13, Noslin 59 – Kastrovili 42)

Milan – Đenova 3:3 (1:1)
(Florenci 45, Gabija 72, Žiru 75 – Retegi 5 penal, Ekuban 48, Tijo 87 autogol)

Roma – Juventus 1:1 (1:1)
(Lukaku 15 – Bremer 31)

Ponedeljak:

18.00 Salernitana – Atalanta
20.45 Udineze – Napoli

Пласман обезедио Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.