Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA A Mnoštvo preokreta u Milanu, na kraju po bod “rosonerima” i Đenovi

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Momenat sa utakmice Milan - Đenova (foto: Beta/AP)

Utakmica 35. kola italijanske Serije A između Milana i Đenove donela nam je mnogo golova i uzbuđenja, ali je na kraju usledila podela bodova. “Rosoneri” su na svom stadionu gubili, pa preokrenuli, ali su ispustili pobedu u završnici – 3:3 (1:1).


LA LIGA: Valjekano – Almerija (21.00), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.93


Gosti su bolje otvorili meč i do vođstva su stigli već u petom minutu kada je Mateo Retegi pogodio za bele tačke. Delovalo je da će to da bude jedini pogodak u prvom delu, ali je Aleksandro Florenci doneo poravnanje u 45. minutu.

U nastavku je ponovo bolji start imala Đenova. Alesandro Voljaćo je u 48. minutu uposlio Kejleba Ekubana, a ovaj se dobro snašao i pogodio za novo vođstvo.

“Rosoneri” su krenuli u ofanzivu i to im se isplatilo dvadesetak minuta kasnije. Mateo Gabija je u 72. minutu iskoristio proigravanje Florencija, da bi u 75. Olivije Žiru doneo potpuni preokret.

Uspešno je Milan držao vođstvo i činilo se da ima tri boda “u džepu”, međutim koncentracija je popustila u samoj završnici, kada je Malik Tijo loše reagovao u 87. minutu i sproveo loptu u sopstvenu mrežu.

SERIJA A, 35. KOLO:

Petak:

Torino – Bolonja 0:0

Subota:

Monca – Lacio 2:2 (0:1)
(Đurić 75, 90+2 – Imobile 11, Vesino 83)

Sasuolo – Inter 1:0 (1:0)
(Lorijente 20)

Nedelja:

Kaljari – Leće 1:1 (1:1)
(Mina 26 – Krstović 84)

Empoli – Frosinone (0:0)

Verona – Fjorentina 2:1 (1:1)
(Lazović 13, Noslin 59 – Kastrovili 42)

Milan – Đenova 3:3 (1:1)
(Florenci 45, Gabija 72, Žiru 75 – Retegi 5 penal, Ekuban 48, Tijo 87 autogol)

20.45 Roma – Juventus

Ponedeljak:

18.00 Salernitana – Atalanta
20.45 Udineze – Napoli

Пласман обезедио Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.