Budimo u kontaktu

ITALIJA

SKANDAL U KLUBU ZA KOJI IGRAJU REPREZENTATIVCI SRBIJE Potukli se sportski direktor i trener! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Direktor Torina Vanjati i trener Jurić u klinču (Foto: Printskrin)

Nemile scene viđene su u trening kampu Torina, kluba za koji sa uspehom nastupaju srpski reprezentativci Saša Lukić, Nemanja Radonjić i golman Vanja Milinković-Savić.


LIGA KONFERENCIJA Radnički iz Niš od 19 časova igra protiv Gzire. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.40.


Sportski direktor “bikova” David Vanjati došao je u, trebalo je makar to da bude, običnu posetu svojoj ekipi koja se nalazi na pripremama u Austriji.

Umesto toga, njegov dolazak je izazvao skandal neviđenih razmera, pa je operativac Torina ušao u tuču i obračun sa svojim trenerom Ivanom Jurićem!

Ovaj incident verovatno ne bi ni isplivao na videlo, ali je neko sa obližnje terase krišom snimio žestoku svađu dvojice najvažnijih ljudi sportskog sektora ekipe, “okačio” na društvene mreže, pa sada niko iz kluba ne može da demantuje svađu Vanjatija i hrvatskog stručnjaka.

Snimak otkriva kako sportski direktor u besu nasrće na Jurića, između njih čovek pokušava da ih razdvoji kako ne bi došlo do fizičkog obračuna, ali njihova narav se nije smirila.

Vanjati je nezaustavljivo pokušavao da dođe do Jurića, uneo mu se u lice uz bujicu psovki, dok je Hrvat koji je bio dosta mirniji uzvratio na isti način.

Idi, j*** se – začuo se Jurićev odgovor na dreku Italijana.

Na snimku se mogu čuti i krici koji su odjeknuli u jednom trenutku.

PROČITAJTE JOŠ:

UEFA REAGOVALA Ljapi kažnjen zbog zastava Albanije i UČK, “cepanja” Crne Gore i rasističkog ponašanja navijača (VIDEO)

BRIDE OBRAZI Makabi demolirao Olimpijakos usred Atine, Ferencvaroš nadoknadio minus u Bratislavi (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.