Budimo u kontaktu

ABA LIGA

SRBIN NAPUSTIO KLUB Cibona u Beograd stiže sa novim trenerom

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Vladimir Jovanović napustio kormilo Cibone (Foto: Starsport)

Srpski stručnjak Vladimir Jovanović više nije trener košarkaša Cibone, saopštio je klub iz Zagreba. Kako se navodi, saradnja je raskinuta sporazumnim dogovorom između kluba i dosadašnjeg trenera, a ovakva odluka rezultat je detaljno sprovedene zajedničke analize ostvarenih rezultata u proteklom razdoblju.


ABA LIGA: U nedelju od 12 igraju Mega – Cibona, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.28. 


Dodaje se u saopštenju zagrebačkog kluba, da će u narednoj utakmici koja se igra u subotu od 12:00 sati protiv Mege u ABA ligi, ekipu voditi dosadašnji pomoćni trener Bariša Krasić.

Vladimir Jovanović na klupu košarkaša Cibone došao je 2. februara prošle godine, a klub iz Zagreba trenutno se nalazi na 8. mestu regionalne lige sa skorom 5-9.

Jovanović pred Cibonu: Ključ je u pronalasku ritma posle pauze

U dresu Hrvatske i sa kačketom Srbije došao da podrži Novaka u Melburnu (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.