Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Stevanović otvorio dušu: U Partizanu je bilo nepravdi od nekih trenera

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Nemanja Stevanović sa saigračima iz Partizana (Foto: Starsport)

Nemanja Stevanović ima 29 godina, ali ne krije da želi karijeru da završi u Partizanu. Zbog toga je nedavno produžio ugovor. Golman crno-belih je u nekoliko navrata odličnim intervencijama pokazao zašto trener Aleksandar Stanojević računa na njega.


LIGA 1: Od 19 igraju Sent Etjen – Monako, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.73. 


Želim da završim karijeru u Partizanu, to ljudi u klubu znaju. Voleo bih da svake godine igramo evropsko takmičenje, to je veliki uspeh – rekao je Stevanović u intervjuu za Sportski žurnal. 

Ne krije da mnogo toga duguje legendi Rada Milanu Ševu.

Na Banjici živa vatra seva, nema boljeg od Milana Ševa! Ostavio me je u Radu, učio i u BASK-u, Čukaričkom. Sve što znam je, maltene, zahvaljujući njemu. U Partizanu sam s Jovšićem nadogradio neke stvari.

Njegov put do uspeha je bio posut trnjem. U svakom klubu je morao dobro da se pomuči kako bi stao među stative.

Nemanja Stevanović je branio prošle nedelje u “večitom derbiju” (Foto: Starsport)

– Ni u jednom klubu po dolasku nisam stao na gol?! Kada je trebalo da branim u Drini iz Zvornika, ćale od drugog golmana dolazio je s kombijem da nas vozi na utakmice! U Radu – opet je bilo muke, u BASK-u, takođe. U Čukaričkom dobro, branio je Borivoje Ristić, dobar golman, njega sam zamenio, kasnije došao u Partizan. U Humskoj trnovit put, nepravdi od nekih trenera, prepoznaće se sami – rekao je Stevanović i dodao:

To me je inspirisalo i povećavalo inat da ne može niko da me pobedi. Ponizi! Više sam davao na treninzima i utakmicama, dokazao da ne mogu da me unište. Uvek ću da budem jači od njih.

NEPRAVDA BOLI VIŠE OD RAMENA

Od bolova posle povreda ramena više ga boli jedna stvar.

Nepravda! Eto, kad sam u Partizanu, posle finala Kupa i pobede nad Crvenom zvezdom pola godine bio sam u drugom planu i morao na pozajmicu u Rad, sa svega 11 bodova?! Bilo ih je i kasnije, ali…

Prošle subote je branio ceo meč protiv Crvene zvezde i gotovo da nije imao posla.

Voleo bih da svaku utakmicu budem bez posla. Odigrali smo fenomenalno, Zvezda je uputila samo jedan, bezopasan šut. Dominirali smo, prvo poluvreme pogotovo. Verujem da možemo da osvojimo titulu, bitno je da uradimo ono što je do nas – savladamo sve do kraja. Ono što nije… Da li će da bude regularno, to već ne možemo da utičemo. Svi protivnici su teški, bilo bi lepo da Zvezda sve ne pobedi.

REPUBLIKA SRPSKA PRVI IZBOR

Ne krije da ga saigrač Siniša Saničanin zove da dođe u reprezentaciju BiH.

Da, pričamo često, tamo je moj rođak Miroslav Stevanović. Pratim BiH, Crnu Goru, zbog Vujačića i Ščekića, drago mi je zbog uspeha svake reprezentacije iz okruženja. Nije bilo poziva za BiH, priča jeste. Za Republiku Srpsku – uvek, bila mi je prva reprezentacija. Govorilo se o prijateljskoj utakmici, nije došlo do nje, verovatno iz političkih razloga – istakao je Stevanović.

PROČITAJTE JOŠ:

NEOBIČNA PONUDA Drugoligaš želi Ibrahimovića! Ovaj grad zvezdaši posebno pamte

POTPIS VREDAN MILIJARDU EVRA! Barselona sledeće nedelje završava potpis sa neverovatnom klauzulom

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.