Budimo u kontaktu

ITALIJA

STIGLA PONUDA Srbin na korak od odlaska iz Fjorentine

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aleksa Terzić (Foto: Fudbalski savez Srbije)

Trio je igrao u ljubičastom dresu. U nastavku sezone jedan igrač iz Srbije bi tokom januara mogao da napusti Fjorentinu, posle tri i po godine provedene na stadionu “Artemio Franki”.


PREMIJER LIGA: Od 16 igraju Njukasl – Lids, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.48.


Aleksa Terzić se nalazi na listi potencijalnih pojačanja Bolonje, koja je već povukla konkretan potez. Spremni su da izdvoje obeštećenje od tri miliona evra za defanzivca.

Trener Tijago Mota je izričit u nameri da pojača levi bok, tokom januarskog prelaznog roka, a sportski direkotr Bolonje Đovani Sartori odlučio je da mu ispuni novogodišnju želju i stupio je u pregovore sa kolegama.

U Firenci su odlučili da malo podignu cenu za još dodatnih milion evra, pa će posle praznika da sačekaju odluku Bolonje. Ukoliko ne prihvate da plate, okrenuće se drugim opcijama, mada je Terzić još “pik”. Crveno-beli su prodali beka u leto 2019. godine za odličnih 1.700.000 evra, a levi bek je povremeni reprezentativac Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

BRIGA MANJE ZA MILOJEVIĆA Dva igrača spremna za rad punim gasom

GDE JE OTIŠAO RONALDO? Klub se zove Pobeda, a vode ga prinčevi! Istoriju pisali i nekadašnji naši selektori

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.