Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SUPER UČINAK KAPITENA Borjan došao do još jedne “desetke”

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Milan Borjan (Foto: Starsport)

Od jula 2017. godine je stub uspeha Crvene zvezde. U mnogim utakmicama je postao heroj i odbranama je donosio pobede i trofeje u klupski muzej. Nedavno je upisao i 250. utakmicu za crveno-bele.


BRAZIL: U ponoć igraju Keara – Fluminense, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.45.


Milan Borjan je šestu sezonu ispred stativa, imao je niz rekorda i ponovo je u meču sa Kolubarom, stigao do “desetke”. Njegova mreža je dvocifreni broj puta ostala sačuvana u Superligi Srbije, što je činio svake sezone, a ove posle odigranih 16 utakmica.

Kapiten je savladan samo šest puta od jula, kada je startovala borba za bodove i iza njega se nalazi, debitant na glavnoj pozornici Veljko Ilić iz TSC-a, koji je savladan devet puta na 17 utakmica. Na trećem mestu je Aleksandar Popović iz Partizana (16 – 12).

Prema ostalim statističkim parametrima Borjan je na prvom mestu, kada je u pitanju srpski šampionat, a preostala su još tri meča do pauze, i to protiv Mladosti iz Lučana, Čukaričkog i Radnika iz Surdulice. Pre toga u četvrtak sledi evropski ispit jeseni protiv Monaka. Bez dileme “jedinica” je važan adut u timu trenera Miloša Milojevića.

PROČITAJTE JOŠ:

LEKOVIĆ ZA MAXBET SPORT: Fantastičan osećaj, imam od koga da učim

ZVEZDA POSLALA DOPIS FSS: Ne možemo i nećemo da prihvatimo izbor Bjekovića

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.