Budimo u kontaktu

EVROKUP

Teodosić u idealnoj petorci Evrokupa, Partizan bez predstavnika

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Miloš Teodosić (Foto: Starsport)

Evrokup je objavio idealnu petorku za sezonu 2021/22. “Parni valjak” ne može da se pohvali svojim predstavnikom, ali jedan srpski reprezentativac uspeo je da nađe mesto u društvu najboljih.


SRBIJA Kreće Superliga u košarci mečevima četvrtfinala doigravanja, Mladost MaxBet gostuje Zlatiboru, a na Zemunce je kvota 3.20.


Rana eliminacija Partizana iz Evrokupa jedan je od razloga što crno-beli nemaju predstavnika u idealnoj petorci na kraju sezone. Srpski košarkaš, Miloš Teodosić, našao se među najboljih pet igrača sa kolegom iz Virtusa, Mamadu Žaiteom (12,8 poena i 7,5 skokova).

Plejmejker tima iz Bolonje prosečno je beležio 10.9 poena uz 8,2 asistencije (prosečan indeks korisnosti – 15,7).

Pored pomenutog dvojca iz Virtusa, mesto u najboljoj petorci našli su Džerom Blosomgejm (16,2 poena i 7,6 skokova), Vil Kamings (17,8 poena, 4,6 skokova) i Derek Nidam (13,2 poena i 5 asistencija).

Nagrada za trenera sezone pripala je Dušanu Alimpijeviću.

PROČITAJTE JOŠ:

Menig i i Rikardo napadaju Vojvodinu (SASTAVI)

MOBILIZACIJA ZVEZDAŠA Biće pun Pionir! Prodaja karata za meč sa Ljubljančanima ide “kao alva”

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.