Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Terzić o Milojeviću: Napravio je plus tri u odnosu na Stankovića! On je najtalentovaniji srpski trener

Darko Noveski

Objavljeno

,

Miloš Milojević (Foto: Starsport)

Posle završetka prošle sezone fudbaleri su bili na najkraćem odmoru. Ova sezona je startovala u julu i jesenji deo se završio u nedelju.


FA KUP ENGLESKE: Od 20:45 igraju Kembridž junajted – Kurzon, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.42.


Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić analizirao je učinjeno.

Nismo imali slobodnog dana od jula meseca, imali smo utakmice na svaka tri dana, bio je to veliki pritisak na igrače. Igrači posle Zenita idu na odmor, a mi ćemo da radimo da na proleće budemo koš bolji – rekao je Terzić u razgovoru sa novinarima.

Zvezda je sezonu počela sa Dejanom Stankovićem na klupi, a on je otišao posle ispadanja iz Lige šampiona. Nasledio ga je Miloš Milojević. koji je jedno vreme bio Stankovićev pomoćnik.

Miloš Milojević je najtalentovaniji srpski trenr. Rad u Zvezdi nosi pritisak i nije lako sporvesti svoje ideje. Napravio je plus tri u odnosu na Dejana Stankovića i mi smo zadovoljni. Nismo zadovoljni sa ove dve utakmice u Evropi, ali je Trabzon u Beogradu sjajno pripremio. Računamo na njega na duži period, ali zavisiće to od rezultata. Nema minulog rada, svaki novi dan je novi izazov. Navijači se ne zadovoljavaju postojećim. Za navijače Zvezda mora da bude šampion Evrope – poručio je Terzić.

Kada se spustila zavesa na jesenji deo u Superligi, on nije krio zadovoljstvo.

Najuspešnija sezona u istoriji Crvene zvezde, 17 pobeda i dva remija, to ne pamtim. Razmazili smo navijače koji žele pobede od pet golova. Urušio se klub posle Haife i odlaska Stankovića, to je normalno da se dogodi. Teško je tada zadržati brod na mirnom moru. Voleo bih ja da igramo lepši fudbal, ali teško je bilo, igralo se na tri dana. Milojević nije imao dovoljno vremena za podizanje ekipe i taktički rad. Sada će da ima vremena da pokaže koliko zna – istakao je Terzić.

PROČITAJTE JOŠ:

OTVORIO DUŠU Terzić: Zvezda ne sme da izgleda kao u Trabzonu i Monaku! Znamo šta nam treba, biće novih igrača

PRELAZNI ROK Pavkov i Zvezda – treći put? Terzić na to kaže… Evo kakva je situacija s Dragovićem

5 Komentara

5 Comments

  1. Rip

    15.11.2022. at 13:58

    Jesi li zadovoljan i sa utakmicama u domaćem prvenstvu (Niš,Surdulica…).Jadna nam majka ako je ovo najtalentovanijim srpski trener.

  2. Don

    15.11.2022. at 14:13

    A Filipović je sad ok?

  3. Miki

    15.11.2022. at 14:29

    Ne sviđa mi se ovaj njegov intervju uopšte. Vladana Milojevića i Stankovića nije smeo javno da kritikuje a ovaj drugi je u tri navrata omašio potpuno sa pripremom utakmica što nas je koštalo ulaska u ligu šampiona. Ovog Miloša javno kritikuje za pripremu utakmica protiv Trabzona i Monaka u gostima i još postavlja neke uslove njemu ili indirektno mu poručuje da će biti smenjen ukoliko na proleće Zvezda ne bude igrala kako je on zamislio. U prevodu to znači ako ne igraju igrači za koje on misli da treba da igraju biće smenjen a to se vidi da postoji neslaganje u njegovom i trenerovom razmišljanju. Terzić pričajući o prelaznom roku kaže da mogu da odu samo Eraković i Mitrović i možda neko ko je imao manju minutažu.Čak čitajući između redova postoji mogućnost ostanka i ovog Kulibalija. Miloš Milojević je u svom intervju od pre nedelju dana indirektno čak negde i direktno rekao da treba da se podmladi ekipa, da od trojica Kanga, Ivanić, Katai jedan već sada treba da ode a jedan ili čak obojica na leto. Što se tiče Krstičića, Kulibalija, Gobeljića, Srnića dovoljno je pogledati minutažu i videti koliko trener računa na njih. Njih bi se prvo oslobodio isto kao i Bena za kojeg je isto izjavio da će imati sve manju minutažu i indirektno mu poručio da bolje je da ode jer neće imati minutažu. Ne bi me čudilo da ovaj Terzić produži i Sanogu ugovor a proda Erakovića, Mitrovića i Bukarija koji uz Kangwu i Dragovića bi po meni a i po rečima Miloša Milojević trebali da budu glavni igrači uz dobra pojačanja poput Luke Ilića, novog špica i zadnjeg veznog. Izgleda da od toga nema ništa i dalje će da gledamo Kangu, Ivanića, Kataia,Milunovića, Pešića, Rodića, Borjana, Gobeljića a možda i Sanoga i Srnića u glavnim ulogama.

  4. JUSTICIO

    15.11.2022. at 14:34

    HA HA HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA
    COKNA?! HA HA HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA
    NE ZNAM ŠTO GA ZOVUU COKNA?! EL ZATO ŠTO MU TATA BIO MOLER??? VOLEO D’UDARI COKNU NA ZID, KAD ZAVRŠI MOLERAJ!? EL GA ZOVU COKNA ŠTO KAD JEEE, POSLE COKĆE POLA SATA ‘IZČISTI ČKRBINU, KAD MU ZAPADNE ‘RANA U ČKRBINU!? 😂😳😜
    BEGGGAJ BRE LOPINJO , MRŠŠŠŠ IZ ZVEZDE PA TAMO DI OTIDNEŠ U PRDEKANU, TAMO PROSIPAJ DEMAGOGIJU!

  5. tomas

    tomas

    15.11.2022. at 14:53

    Da nije bilo pomoci sudija bio bi u minusu bar 6 bodova

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.