Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Terzić objasnio zašto je prodat Ohi: Doveli smo igrača koji ima jači CV

Darko Noveski

Objavljeno

,

Ohi Omoijuanfo (Foto: Starsport)

Norveški napadač Ohi Omoijuanfo je u januaru došao u Crvenu zvezdu i zablistao na proleće. Ipak, na početku ove sezone je pao u drugi plan, pa je prodat.


PORTUGALIJA 2: U sredu od 21:15 igraju Farense – Trofense, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.45.


Generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić je objasnio šta se dešavalo.

Ohi je bio prvih devet utakmica. Šta da radimo sa igračem koga trener ne vidi. Doveli smo ga za nula, prodali za milion. Na silu nismo hteli da ga držimo, jer ga trener nije želeo u timu. Nismo očekivali odlazak dejana Stankovića, posao je završen još dok je Deki bio tu. Prihvatili smo ponudu Brondbija pre utakmice sa Makabijem. Problem je što Kulibali nije ispunio očekivanja, umesto Ohija doveli smo igrača sa jačim CV-em – istakao je Terzić.

Kalifa Kulibali se nije pokazao na Marakani i do sada je postigao samo jedan gol. Očekuje se da uskoro i on napusti klub.

PROČITAJTE JOŠ:

Terzić o Milojeviću: Napravio je plus tri u odnosu na Stankovića! On je najtalentovaniji srpski trener

4 Komentara

4 Comments

  1. Sale

    15.11.2022. at 14:34

    Vekika greška i nepravda je napravljena prema Ohiju. Zato smo i izvisili za proleće u Evropi. Sa jednim špicem nije ni realno bilo da prodjemo dalje. Ista stvar na desnim beku i zadnjem veznom. Te 3 pozicije treba pokriti u prelaznom roku.

  2. Aleksandar

    15.11.2022. at 15:26

    Ne mogu da verujem sta citam. Pa oni nas ye*u u zdrav mozak!

  3. Član kluba

    15.11.2022. at 18:13

    Terziću sramno je to tvoje lupetanje, Ohi je igračina za ovog tvog “Kaligulu”. Ajde budi čovek i priznaj grešku.
    Kakav bre CV, pa nije on neki stručnjak ili naučnik.
    Koliko golova je davao godišnje u Francuskoj kao centarfor?

  4. Ljux

    15.11.2022. at 22:29

    Terziću jeli te sramota šta pričaš. Kakav Kulibali,čovek nezna da hoda a kamoli da igra fudbal.Ohija si prodao da bi se ugradio jer to nisi uradio prilikom njegovog dolaska. Stvarno bruka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.