Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ULTIMATUM Pristani na duplo manju platu ili traži novi klub!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Posle kraha na završnom turniru Evrolige u Kaunasu, najvećim delom izazvanim nedovoljnim znanjem trenera Šarunasa Jasikevičijusa, u Barseloni je zavladao potpuni haos. Tokom dana se pojavila vest da klub drastično smanjuje budžet i da je dao dozvolu Nikoli Kaliniću da promeni sredinu, a kasnije još jedna, koja ilustruje potpuno rasulo.


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Boston – Majami biti ubačeno više od 214 poena.


Prema posanju španskih medija, čelnici Barselone su postavili ultimatum prvoj zvezdi tima Nikoli Mirotiću. Oni od crnogorskog košarkaša sa španskim pasošem traže da pristane na dvostruko manju platu. U suprotnom, može da traži novi klub.

Motiv za takav stav verovatno leži u činjenici da je 32-godišnji košarkaš potpuno zakazao u polufinalnom meču Evrolige protiv Reala. Ubacio je samo tri poena, šutirajući za tri 0-7.

Mirotić u Barseloni zarađuje oko pet miliona evra godišnje, ali od te sume treba da se odbije porez koji je u Španiji veoma visok i ide do 48 odsto.

PROČITAJTE JOŠ:

NEMA ODUSTAJANJA Da li će ova vest sa Kanarskih ostrva da utiče na učešće Partizana i Zvezde u Evroligi?

MUKE ZA LITVANIJU Četiri igrača ne putuju na SP, NBA zvezda pod znakom pitanja

4 Komentara

4 Comments

  1. Sladjan

    26.05.2023. at 12:04

    Džabe se trudio mirotic protiv zvezde ginuo i pogodio onu trojku….odbacili ga u smece……ha ha ha

    • vanja

      26.05.2023. at 12:37

      Najsladji potez u karijeri!

  2. dzoni

    29.05.2023. at 08:44

    totalne gluposti pišete…njegova dobra volja je da pristane na smanjenje plate što će verovatno i da prihvati s obzirom kakav je čovek, sve drugo nema veze s mozgom….ako ne nađe klub koji će da preuzme njegov ugovor on mora da ostane u barsi i ovi moraju da mu plate sve do zadnjeg dolara dokle god taj ugovor važi

  3. Sin lovca na medvede

    29.05.2023. at 19:46

    Samo iz Partizana igeaci odlaze bolji nego sto su bili kada su dosli u njega.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.