Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

UPLOVIO U TRENERSKE VODE Bivši kapiten Zvezde na klupi četvrtoligaša!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Milan Vilotić uplovio je u trenerske vode (Foto: Starsport)

Još jedan fudbaler okrenuo se trenerskom poslu! Bivši kapiten Crvene zvezde Milan Vilotić preuzeo je klub iz Švajcarske četvrte lige – Talvil. On će klub iz okoline Ciriha predvoditi u tandemu sa Peterom Frikom, nekadašnjim direktorom omladinske akademije Grashopersa.


Na meču Spartak Subotica – Novi Pazar, naša kladionica nudi kvotu 2.60 za igru 1-1.


Vilotić je karijeru okončao 2020. godine, a potom je upisao trenersku školu. Njegova glavna uloga u Tavilu biće rad sa defazivcima, što mu je uža specijalnost. Talvilu je upravo defanziva osnovni problem ove sezone. Nalazi se na devetom mestu na tabeli sa 39 primljenih golova, po čemu je drugi u prvenstvu.

Dugogodišnji kapiten Crvene zvezde rođen je u Beogradu, a karijeru je počeo u Čukaričkom. Boje crveno-belih branio je od 2009. do 2012. godine i upisao je 57 nastupa. Osvojio je dva nacionalna Kupa, a u Švajcarsku je otišao kao slobodan igrač.

Branio je boje Grashopersa, a 2014. godine preošao je u Jang Bojs za skoro 3.000.000 evra. Tri godine kasnije se vratio u Grashopers, odakle je posle godinu i po dana prešao u Sent Galen, gde je i završio igračku karijeru.

Nakon karijere rešio je da ostane u Švajcarskoj, a sada je dobio sjajnu šansu za praksu i početak trenerske karijere.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠTA SE DEŠAVA U VOJVODINI? Novi trener posle petog vezanog poraza: Njega nisam stavio u tim, jer ima gotov transfer…

FA KUP Čelsi lako prošao kroz Riversajd

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.