Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

VUČELIĆ: Trebalo bi pitati Filipovića koji softver koristi! Saopštenje Javora kao da je pisano u nekom drugom klubu!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Milorad Vučelić oštar (Foto: Starsport)

Prethodno 16 kolo Superlige Srbije podiglo je veliku buru. Partizan smatra da je oštećen protiv Javora i da su sudije radile protiv njihovog kluba, a odgovori su stigli iz Ivanjice i Crvene zvezde.


LIGA ŠAMPIONA Od 21 čas Dinamo dočekuje Milan u Zagrebu. “Modri” ako žele proleće u Evropi moraju do tri boda, u suprotnom ih čeka “pakao” u Londonu. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 4.33.


Predsednik Partizana Milorad Vučelić je u razgovoru za “Sportski žurnal” rekao koji su sledeći koraci kluba iz Humske. Čeka se komunikacija između glavnog sudije i VAR sobe.

Šta možemo da učinimo? Ovo što smo tražili: da nam dostave komunikaciju sudije i VAR sobe. Prokomentarišeš li suđenje, ima da te kazne, to je sve tako… Nemoćan si, sudije su zaštićene od komentara, svega, klubovi ne smeju ništa da kažu. Imunitet, koji ne može da se meri… Niko nema takav! U prošlosti sam već kažnjavan: jedan sam od retkih prestupnika u srpskom fudbalu – rekao je Milorad Vučelić.

Prvog čoveka Partizana muči pitanje kako VAR sudija Miloš Milanović nije imao nikakv uticaj na sudiju na terenu Andriju Stojanovića. Posebno u finišu utakmice.

Možda je naš VAR specifičan, neki softver specijalan?! Ne znam… Trebalo bi pitati Filipovića: koji se softver koristi? Ovo što gledamo po svetu je nešto što je sasvim drukčije, ili se meni čini. Posmatram pažljivo te utakmice i, jednostavno, vidim čemu VAR služi: kad se poništavaju golovi, penali, sve ostalo… Ovde, izgleda, to ne služi kao pomoć, već kao pokriće.

Milorad Vučelić ne misli da je samo VAR soba kriva za dešavanja u Humskoj. Krivica je višestana.

Obostrano. Ne znam, svi su podjednako odgovorni… u tim finesama: ovaj je trebao, pa kad se on… Pa, nije bio intenzitet, ovo, ono… Sve smešni alibiji! Da li sam iznenađen? Jesam zgađen, ne i iznenađen.

Prvi čovek Partizana je rekao da je saopštenje Javora takvo kao da ga je pisao neki drugi klub.

Saopštenje? Kao da je pisano u nekom drugom klubu! Ivanjičanima niko ne osporava igru i rezultat. Nije to tema… Izvojevali su to što jesu, ne znam čime se oni nalaze pogođeni – zaključio je Vučelić.

PREPORUČUJEMO:

ISPLATILI SE ZVEZDI, A NJEN DRES JOŠ NISU OBUKLI Potpisi “dan pre” – Partizanova noćna mora

Raspali se Denver i Jokić! Srpski centar i tako loš bio blizu rekorda

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.