Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ŽOC ZABRINUO “GROBARE” Bez važnog igrača na Bajern!?

Darko Noveski

Objavljeno

,

Obradović ima jedan problem (Foto: STarsport)

Košarkaši Partizana vezali su tri pobede u Evroligi i vrata TOP 8 faze su otvorena. U četvrtak “parni valjak” igra u Minhenu protiv Bajerna.


ENGLESKA U sredu od 21 čas Mančester junajted dočekuje Lids. Četa Erika ten Haga je u sjajnoj formi, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.50.


“Brejk” bi bio vredan kao kuća. Svesni su toga u Partizanu. Trener Željko Obradović je pohvalio Bavarce i pozvao na oprez. Nažalost, u razgovoru za “Sport klub” je otkrio da jedan igrač nije spreman za meč u Minhenu. Bar za sada.

Jedino Papapetru nije trenirao, ne oseća se dobro, ali se nadamo da će biti sposoban da putuje sa ekipom – rekao je Željko Obradović.

Grk je u Kaunasu predvodio Partizan do pobede protiv Žalgirisa. Na tom meču je ubacio 17 poena. Bio bi to veliki udarac za “parni valjak” ako se Joanis Papapetru ne oporavi.

Papapetru se ne oseća dobro (Foto: Starsport)

Meč u Minhenu igra se u četvrtak od 20.30. Partizan je trenutno 7. na tabeli sa skorom 12-11. Bajern je 14. sa skorom 9-14. Bavarce samo pobeda ostavlja u igri za TOP 8.

PREPORUČUJEMO:

OPROBAO SE NA DRUGOM RADNOM MESTU – HIT! Eraković pozajmio novac od Andrije Miloševića, nije imao za vodu (VIDEO)

DRAMA U ČAČKU Borac, sa sedam igrača u timu, poveo trojkom tri sekunde pre kraja, ali je Smajlagić doneo pobedu Ciboni

10 Komentara

10 Comments

  1. Kolonelo

    08.02.2023. at 00:20

    Nadamo se da neće mnogo da boli. Prilika da BAJERN IZGAZI GLO**RE! GAZI BAJERNEEE, GAZI BAKERNEEEE …

    • Kolonelo dva

      08.02.2023. at 08:56

      Tvoja bolest je neizlečiva,navijaš za klub čija zemlja je ratovala protiv nas i ubijala naše ljude,što i danas čini,tvoja mržnja prema Partizanu je teška bolest

    • Pjer

      08.02.2023. at 11:39

      Cestitam u napred Makabiju I Partizanu pobede u ovom kolu

  2. Prrcoje Stevanović Žeelo Čačak

    08.02.2023. at 05:49

    Prki, što čoveka zovete neformalno nadimkom? To bidne malo onako previše kežual. On čovek ima svoje ime i prezime,a to kako ga vi zvanično u naslovu zovete nadimkom,to je čaršijski nadimak, sa čačanske željezničke stanice, gde je čovek kao klinac pikao basket. Ako se stidite da ga nazovete pravim zvaničnim imenom Murat Obradoglu, koje je ON SAM IZABRAO,vi ga onda zovite bivšim krštenim srpskim imenom i prezimenom,kako se zvao dok je bio Srbin, dakle Želimor Obradović, a ne bum pa u naslov ŽOC!? To mu je inače glup i prizeman nadimak, onako bljak seljački, onako malo dismrr na džulove i krndelje one stanične, kojima se u to vreme intelektualni Čačak grohotom smejao!

    • Pero dva

      08.02.2023. at 09:01

      E moja ,,prevoje,, očigledno su tebi to radili u glavi pa ti mozak ne funkcioniše,,da te podsetim devet titula šampiona Evrope ima taj koga ti nipodaštavaš,pitaj sebe ko si i šta si ti,,Srbija može samo da se ponosi što ima ovakvog trenera i čoveka,,doktora košarkaške igre

      • piksi

        08.02.2023. at 11:45

        Prijatelju ne obraćaj pažnju na lika sa otprilike 15 nikova koji pljuje po seljacima a praziluk mu iz du**ta viri inače čim se pojavi tekst o Željku individua se oglašava i ne retko kuca velikim slovima uvrede, pomislim neki put da to moderator sam piše kako bi imao više komentara, inače tekstovi i pismenost su mu na nivou desetogodišnjeg deteta najjednostavnije ga ignorisati.

        • Margeta Ico

          08.02.2023. at 13:17

          Ma trka baba lan…

  3. Margeta Ico

    08.02.2023. at 13:17

    Ma trka baba lan…

  4. MIROSLAF TUDŽMAN S.R.🇭🇷🇭🇷🇭🇷

    08.02.2023. at 14:42

    Jaaa da idem na tzv. Interviju u neki NBA klub, da pišem aplikaciju za prijem i šaljem svoj C.V.I DA SE PO IŽAVAM, JAAA,hahahahahaha😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
    Taj film nećete gledati! Ja sam Žoc, Željko Obradović na turskem Murhat Obradoglu NAAAJVEĆI TRENER VASIONE IKADA!!! ZEZNULI STE SE AMERI,MORA DA ME ZAMOLITE DA DOĐEM I PROSTRETE MI CRVANI TEPIK!!! PLATA MORA DA BIDNE 50 MILKI PO SEZONI I KARINGTONOVA VILA + MASERATI! BEZ TOGA, NEE DA DOLAZIMO!!!

    • GANGULE FROM NAMBIAE

      08.02.2023. at 15:29

      Ni ja im ne bih dao intervju svega mi
      Pa oni nemaju ovkve navijače nigde. Partozan zreo za NBA! El takoo gospoja,aa?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.