Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

ZVANIČNO Legenda NFL u penziji

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Ben Rotlisberger (Foto: Beta/AP)

Legendarni kvoterbek Pitsburg Stilersa Ben Rotlisberger zvanično je objavio odlazak u penziju, nešto više od mesec dana pre 40. rođendana. Popularni “Big Ben” je celu karijeru dugu čak 18 godina proveo u Pitsburgu sa kojim je osvojio dva Superboula, uz ukupno 12 učešća u plej-ofu.


Kvalifikacije za SP: Na meču Jamajka – Meksiko, naša kladionica nudi kvotu 2.80 za igru 2-2.


Prvu titulu Rotlisberger je osvojio već u njegovoj drugoj sezoni 2005, pobedom nad Sijetl Sihouksima 21:10. Drugi i poslednji Lombardijev trofej prigrlio je 2008, kada su u Superboulu savladani Arizona Kardinalsi.

Tokom karijere, slavni kvoterbek je još samo jednom igrao meč za titulu. Bilo je to 2011, kada su Stilersi poraženi od Grin Bej Pekersa. Od tada se nisu ni približili utakmici godine.

Aktivno bavljenje američkim fudbalom Rotlisberger je završio sa 418 pasova za tačdaun, uz 211 presečenih dodavanja. Minule sezone je Pitsburg jedva prošao u plej-of, a poslednju utakmicu “Big Ben” je odigrao u prvoj rundi doigravanja porazom od Kanzas Sitija.

ŽELJKO ZNA Zašto je Tristan potreban Partizanu? Odgovor je samo jedan!

IMA SIMBOLIKE Lazetić će u Milanu da nosi broj klupske legende i osvajača Zlatne lopte

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.