Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Zvezda u sredu pušta u prodaju karte za Spartak

Darko Noveski

Objavljeno

,

Koreografija "delija" sa sezonskim ulaznicama (Foto: FK Crvena zvezda)

Pred fudbalerima Crvene zvezde je meč 4. kola Superlige Srbije protiv Spartaka iz Subotice na stadionu “Rajko Mitić”. Cilj je da se upiše četvrta pobeda, a klub je upomoć pozvao navijače.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Sparte protiv Kopenhagena je 2.20. Utakmica u Pragu počinje u 19:00.


Crvena zvezda je na fantastičan način krenula u odbranu šampionske titule ubedljivim pobedama protiv Vojvodine (5:0), Napretka (4:0) i Mladosti (1:4), a prilika da ponovo uživamo u bravurama pulena Baraka Bahara je već u subotu od 20:30 kada ćemo dočekati Spartak iz Subotice u okviru četvrtog kola Superlige Srbije. Ulaznice za meč biće u prodaji od srede, 16. avgusa.

Od srede, karte možete obezbediti onlajn OVDE. Blagajne na Marakani će raditi u petak, 18. avgusta, od 10 do 18 sati, kao i u subotu od 12 časova pa do početka susreta.

Cene ulaznica su sledeće:

Sever: 400 dinara
Istok: 500 dinara
Zapad: 700 dinara
Loža Siniša Mihajlović: 1400 dinara
VIP 1 i 2: 6500 dinara
VIP Galerija: 8000 dinara

Vidimo se na Marakani – stoji u obaveštenju FK Crvena zvezda.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.