Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BEZ POBEDNIKA Remi Voždovca i Čukaričkog u prijateljskom meču

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Detalj sa utakmice na krovu (Foto: FK Voždovac)

Pauzu u domaćem prvenstvu Voždovac i Čukarički su iskoristili da odigraju prijateljski meč na krovu TC Stadion, a rezultat je bio 1:1 (0:0). Bila je to prilika da oba trenera pruže šansu nekim igračima koji nisu mnogo igrali ove sezone.


KVALIFIKACIJE ZA EP: Od 18 igraju Bugarska – Mađarska, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.70.


Domaći su poveli preko Rodriga, koji je u 65. minutu postigao prelep pogodak. U finišu meča, u 85. minutu, izjednačio je mladi Adamović, preciznim udarcem glavom. Stvoreno je još nekoliko šansi na obe strane, ali su se istakli defanzivci i golmani.

Pauza za “brđane” se završava u sredu kada u Kruševcu igraju zaostali meč osmog kola Superlige protiv Napretka. Potom putuju u Niš gde igraju protiv Radničkog. Voždovac sledećeg vikenda u Ivanjici igra protiv Javora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK ČUKARIČKI (@fkcukaricki)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.