Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

“DŽILEMANIJA” U SVETOM GRADU Bivši trener Partizana uživa veliku popularnost! Priredio šou, pa poručio: Želim 10.000! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Aleksandar Džikić (Foto: fiba.basketball)

Harizmatični stručnjak je ponovo priredio karakteristični potez i nasmejao većinu ljubitelja košarke. Prvo je na jedinstven način pozvao publiku da podrži klub, a potom dao zanimljivu izjavu koja se tiče njegovog lika.


ABA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Crvene zvezde protiv Cedevita Olimpije sa 14 ili više poena razlike (H1, +13.5) je 1.95. Utakmica počinje u 18.00, u dvorani “Aleksandar Nikolić”.


Aleksandar Džikić se trenerskim poslom trenutno bavi u Jerusalimu, gde predvodi tamošnji Hapoel. Trenutno se nalazi na petom mestu tabele izraelske Superlige, dok se u FIBA Ligi šampiona plasirao u Top 16 fazu, u kojoj bi trebalo u sredu da odigra prvu utakmicu protiv Dižona.

Pošto je u domaćem šampionatu ostvario trijumf kod kuće, odlučio je da na jedinstven način pozove navijače da dođu u dvoranu i podrže klub na međunarodnoj sceni i to tako što je iz petnih žila vikao: “Deset hiljada u sredu!”, aludirajući na to da se u potpunosti ispune tribine.

Takođe, popularni Džile je postao toliko popularan u “svetom gradu” da su navijači u saradnji sa klubom izradili majicu sa njegovim likom i pustili je u prodaju. Srpski stručnjak je bio upitan šta misli o njima, a na to pitanje je dao sebi svojstven odgovor:

– Neverovatno, nemam komentar na to. “Ne sviđa mi se, ima mnogo lepših ljudi u ovom timu čija lica bi trebalo da budu na toj majici – rekao je on, pa potom bio upitan da li je kupio možda jednu:

– Ja? Da li ste ozbiljni? – rekao je Džikić i potom napustio mesto u kome se održavao intervju.

PROČITAJTE JOŠ:

SRBIJA STIGLA U AMERIKU Želimo ovde da budemo i 2026. godine!

JUNAČKO SRCE Zvezda ima dvojicu igrača među hrabrijima u Evroligi! Evo i zbog čega (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.