Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Novi superligaški remi Partizana u Turskoj: Majstorija Uroševića, izjednačio Kuveljić

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Slobodan Urošević majstorski je pogodio iz slobodnog udarca (Foto: FK Partizan)

(Od našeg izveštača iz Antalije)

Novi superligaški remi Partizana u Turskoj. Posle 2:2 sa ekipom Mladosti iz Lučana, crno-beli su odigrali 1:1 sa TSC-om. Na poluvremenu su vodili zahvaljujući majstoriji Uroševića iz slobodnog udarca u 30. minutu, uzvratio je Kuveljić u 59. u prosečnoj utakmici, koja nije donela mnogo uzbuđenja.


RUKOMET, SVETSKO PRVESTVO: Kvota naš kladionice na pobedu Srbije protiv Holandije je 1.50. Meč se igra u ponedeljak (18:00).


Najbolju šansu u uvodu meča imao je TSC. Ispala je odbrana crno-belih, okliznuo se Belić, ali je Lukač odbranio pokušaj Vukića iz sjajne pozicije. Pretio je superligaš iz Bačke Topole dvaput i preko Đakovca, a onda su crno-beli poveli…

I to evrogolom Slobodana Uroševića iz slobodnog udarca sa više od 25 metara u 30. minutu. Kapiten Partizana kao da se pretplatio za efektne pogoke protiv TSC-a. Velemajstorski je pogodio u Superligi u Bačkoj Topoli, a ovaj gol u Turskoj bio je možda još efektniji, jer se lopta od prečke odbila u mrežu.

Igrala se utakmica bez mnogo prilika, a Partizan je u 50. minutu mogao da duplira prednost. Vujačić je sa pet metara poslao loptu glavom pored gola, a crno-beli su uglavnom pretili posle centaršuteva Andradea iz prekida.

TSC je uzvraio u 59. minutu, kada je pogodio Kuveljić. Posle centaršuta Jovanovića s desne strane pogodio je bliži ugao sa 10-tak metara i izjednačio.

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez sa saradnicima pratio je meč Partizan – TCS (Foto: FK Partizan)

Zanmiljivo je da su crno-beli u ponedeljak imali dve provere. Pored ove se ekipom TSC u superligaškom duelu, za posle podne planiran je trening meč sa Austrijom iz Beča, pa se Gordan Petrić opredelio da obe pripremne utakmice počne sa kombinovanim timom.

Partizan je prethodno na pripremama u Turskoj igrao 1:1 sa Univerzitateom iz Krajove Rumunija), pobedio sa 3:1 Ahmat (Rusija), a odigrao nerešeno 2:2 sa timom Mladosti iz Lučana.


PARTIZAN – TSC 1:1 (1 : 0)

STRELCI: Urošević 1:0 u 30. minutu, Kuveljić 1:1 u 59.

PARTIZAN: Lukač, Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević, Belić, Andrade, Petrović (od 60. Jevremović), Menig, Diabate, Pavlović.

TSC: Ilić (od 63. Bursać), Cvetković, Ćalušič (od 63. Tomanović), Stojković, Cvetinović, Krstić, Radin, Kuveljić, Đakovac, Jovanović, Vukić.


PROČITAJTE JOŠ:

NIKAKO DA GA PUSTE NA MIRU Novak optužen da vara! Na flašici poruka…

TAKO SE TO RADI Prvoligaš “zaključava” najperspektivnijeg napadača u Srbiji… Otkupna klauzula 2.000.000 evra!

2 Komentara

2 Comments

  1. piksi

    23.01.2023. at 12:18

    Majko moja na šta liči ovaj petrićev partizan vidi se da mu fali penaldzija jojić….

  2. Aca Sd

    23.01.2023. at 16:18

    Ispod proseka ..evo sada se upravo zavrsilo 1 pol.popodnevne utakmice i moze se reci jos losije .Jovic i sehovic nedorasli ,Bazdar nedefinisan ,sredina problematicna i ekipa Austrije je za 5 min.imala zahvaljujucu katastr.greskama navedenih imala tri 100 % sanse ….

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.