Budimo u kontaktu

NBA LIGA

ELEGANTNO I ZRELO Odlična partija Pokuševskog u slavnom MSG-u! Oklahoma siti pobedila Njujork (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Još jedan dobar učinak Alekseja Pokuševskog (Foto: Beta / AP)

Partije koje pruža Novosađanin su odlične u poslednje vreme. Na terenu izgleda sve bolje i deluje da je Tander dobija ono što je tražio kada ga je izabrao na Draftu.


NBA: Kvota naše kladionice na pobedu Denvera u Čikagu je 1.90. Ova utakmica počinje u 01.30.


Njujork i Oklahoma siti su se sastali u svojevrsnom NBA matineu, u čuvenoj dvorani “Medison skver garden”, u terminu koji je mogao da prati ceo svet. Da li je zbog toga ili nečega drugog, tek, ekipe su publici priredile pravi spektakl, pošto je ukupno viđeno čak 280 poena! Gostujući tim je slavio sa 135:145!

Aleksej Pokuševski je još jednu utakmicu započeo kao starter, što dovoljno govori o tome da mu trener Mark Dejgnolt veruje. Novosađanin je na terenu proveo nešto više od 18 minuta i za to vreme je ubacio 12 poena, uz odličnih 62.5 odsto šuta iz igre – 5/8. Pogodio je i dve trojke iz četiri pokušaja, a još je imao i dva skoka, tri asistencije i po jednu blokadu i ukradenu loptu.

Takođe, vidi se da izgleda sve opuštenije u igri, da donosi sve bolje odluke, što su znaci sazrevanja. Naravno, u budućnosti će morati još da se dokazuje i da održi kontinuitet dobrih partija, ali ukoliko ovako bude nastavio, biće značaja “šraf u mašineriji” Tandera.

Najbolji u redovima gostujućeg tima je bio briljantni Šej Gildžis-Aleksander, koji je postigao 37 poena, uz osam asistencija. Džoš Gidi je bio izvanredan sa 24 poena, 10 skokova i 12 asistencija. Sa druge strane su se istakli Kem Rediš sa 26 poena, Džulijus Rendl sa 25, odnosno Imanuel Kvikli sa 24.

PROČITAJTE JOŠ:

ATAMAN: Nije tačno da sam zabranio Miciću da igra za Srbiju, to je provokacija srpskih medija

POKAJAO SE Džaka govorio o svojoj provokaciji Srba: Da, uvek sam vam davao dobre priče!

1 komentar

1 komentar

  1. Pagy

    16.11.2022. at 10:16

    Brutalno nema šta 😂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.