Budimo u kontaktu

ITALIJA

EMOTIVNI KRAH Ovakve suze niste videli… Dibala neutešno plakao na oproštaju od Juventusa (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Paulo Dibala (Foto: Printskrin/Tviter)

Odličan meč odigrali su Juventus i Lacio. Po gol na obe strane postigli su srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Sergej Milinković-Savić, s tim što je pogodak SMS-a potvrdio plasman Rimljana u Ligu Evrope.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Liverpula protiv Sautemptona je 1.40. Meč počinje u 20:45.


Za neke igrače ovo je bilo više o utakmice. Od Juventusa su se oprostili kapiten Đorđo Kjelini, koji je u torinskom gigantu proveo 17 sezona, i zamenik kapitena Paulo Dibala.

Kjelini je napustio teren u 18. minutu, uz osmeh, dok je sasvim drugačija situacija bila sa Dibalom. NJega je u 78. minutu zamenio Palumbo i tada dolazi do emotivnog kraha. Argentinac je briznuo u plač, jako teško je to podneo. Toliko teško da mu je prišao Leonardo Bonući i usmerio ga ka aut liniji. Nekakako je Dibala uspeo da se smiri i napusti teren.

U Juventusu je proveo sedam godina. Za Torinjane je odigrao 291 meč i postigao 115 golova. Od januara je bilo jasno da će da dođe do razlaza pošto Juventus nije želeo da pregovara o nastavku ugovora koji ističe 30. juna.

Odlazi kao slobodan igrač. Njegova nova stanica u karijeri trebalo bi da bude Inter.

PROČITAJTE JOŠ:

STANOJEVIĆ: Ničemu se više ne nadam, brutalno smo pokradeni!

KAKVA KLETVA JE PALA NA TAJ KLUB? Arsenal ponovo ostaje bez Lige šampiona!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.