Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POKRENUTA ISTRAGA Sumnja se da je nameštena utakmica u Srbiji, na udaru igrači domaćeg tima (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: Prva liga Srbije/Jutjub, printskrin

Još jedna utakmica Prve lige Srbije nalazi se pod lupom Evropske fudbalske unije. U pitanju je meč između Tekstilca i Mladosti GAT, za koji je Fudbalski savez Srbije dobio dopis iz UEFA da otvori istragu zbog sumnji u regularnost.


BELGIJA: Od 20:30 igraju Antverpen – Sen Žiloa, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.20.


Inače, pomenuta utakmica odigrana je 8. aprila u okviru 29. kola, a završena je pobedom gostiju rezultatom 2:1. Kako prenosi Sport klub, odmah posle meča u Odžacima UEFA je dobila znak na ogroman broj uplata na pobedu gostiju, a kvota je veoma brzo padala i uoči ove utakmice kada je dostigla rekorodno nisku vrednost.

Kako je utakmica završena očekivanim i „tipovanim“ ishodom, UEFA je dokazni materijal prosledila Fudbalskom savezu Srbije. Konačna odluka, u prvom stepenu, očekuje se za desetak dana.

Isti izvor navodi da će istragom da budu obuhvaćeni, uglavnom, fudbaleri Tekstilca. Klubu iz Odžaka preti finansijska, ili kazna oduzimanja od šest do 15 bodova, predviđena za prvu informaciju iz UEFA.

1 komentar

1 komentar

  1. Belvedere

    25.04.2024. at 19:43

    Ma nije valjda! Imamo šampiona države sa nameštenim utakmicama a da neće ovi u nižim rangovima da nameštaju.Svašta.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.