Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DVE POBEDE ZA PET DANA Milojević pokazao da je taktički moćan i pronašao džokera za duplu krunu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Vladan Milojević (Foto: Starsport)

Voli da se takmiči. Najviše mu prija kada ima ulogu autsajdera, što je pokazao u prvom mandatu, kada su eliminisani za plasman u Ligu šampiona Salcburg i Jang Bojs. Ipak, odlučio je da se pokaže na drugi način, ali sa istim ciljem da je važan rezultat.


KOPA LIBERTADORES: U pnoć igraju Kero Porteno – Fluminense, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.55.


I ima Crvena zvezda sa Vladanom Milojevićem otvoren put do sedme uzastopne titule i došlo se do finala Kupa Srbije. Za trenera prvog sa crveno-belima, gde ih čeka Vojvodina u Loznici (23. maja). Pre toga je u nedelju proba u prvenstvenom okršaju u Novom Sadu.

TAKTIKA ISPRED SVEGA

Kod Bahara su bile stalne rotacije, promene sistema, a Milojević je poznat kao trener kod koga je taktika broj jedan. Ne želi da igrači odustanu ni pedalj od dogovora i pogotovo, kada nema popravnog. U eliminacijama želi opreznost, maksimalan fokus i bez mnogo rizika.

Utegao je poslednju liniju, defanzivci su delovali sigurnije i iskusni trio: Spajić, Dragović i Rodić su posao odradili dobro, a uloga Mijailovića se pokazala, kao pun pogodak. Hvang i Stamenić su ispunili zadatke i od starta se čekala greška Partizana. Bile su dve za prednost, kada je udaren pečat za prolaz.

BAŠ VERUJE OLAJINKI

Igrači poput Nigerijca, koji se “kidaju” u dva pravca su uvek zahvalni za trenere. Piter Olajinka je zablistao, pa imao krizu i u drugom delu je krenuo uspon. Sve je naplatio najboljom partijom od dolaska iz Slavije i biće do kraja sezone “džoker” od poverenja. Izašao je u finišu, a videlo se da ne može da izdrži, koliko je vukao i odrađivao niz zadataka.

Navijači su ga ispratili ovacijama, trener mu je aplaudirao… Sledi završni čin i borba za duplu krunu. Tri ih imaju crveno-beli uzastopno. Dve kada je na klupi bio Dejan Stanković, prošle sezone Miloš Milojević i blizu je Vladan Milojević za nastavak dominacije u Srbiji.

8 Komentara

8 Comments

  1. Ivan pfc

    25.04.2024. at 21:08

    Takticki mocan kao i u prvom mandatu. Sudije mu zavrse prvenstvo. Zato se napolju nigde nije zadrzao duze od tri meseca. Losa vremena uvek izbace sljam na povrsinu, pa tako i sada.

    • BIG BENG AlWAYS

      25.04.2024. at 21:47

      Smešni ste!
      Ajte malo svi grobari na lečenje!

    • Ivan

      26.04.2024. at 10:43

      Tako je druze sudije mu pomogle da udje u ligu sampijona izbaci Salcburg Jang Bojs pobedi Liverpul Olimpijakos nereseno sa Napolijem prvo mesto lige evrope sve sudije pomogle

    • Goran Markovic

      26.04.2024. at 19:18

      Da naravno, i dvije Lige Sampiona zaredom su mu namjestili,stvarno ste smjesni.

  2. Voja

    25.04.2024. at 21:11

    Bez sudija Zvezda je kurton klub.

    • PRAVA ISTINA

      25.04.2024. at 21:46

      ….
      Kada pominjes ime Zvezde a ta CRVENA ZVEZDA JE ŠAMPION SVETA I EVROPE ima da stojiš mirno…
      Ta Zvezda je obezbedila Srbiji 6 klubova u EVROPI!
      Ta Zvezda je nesrećno ispala u četvrtfinalu LE!…

      • Sava

        26.04.2024. at 09:06

        Da ,ali to je bilo onda.
        Ova Zvezda sad nije ni za trecu rumunsku ligu.
        A jadno je hvaliti se podvizima u nasoj ligi koja je jadna ,smesna i korumpirana.
        Da li je to sve sto Zvezda moze?
        Da se taj sampion sveta ,zvezda,ne obruka tamo protiv neke beton lige?
        Partizan isto tako.

        Cime se mi onda hvalimo i zbog ce se prepucavamo.
        Da li zbog korumpiranosti nijedan nas sudija nije pozvan na svetsko prventsvo?

  3. Severni_pol

    28.04.2024. at 23:09

    Partizan??? Taj klub jos postoji????

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.