Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Milojević: Vratilo nam se za prošlu utakmicu! Radimo iste stvari i to mi nije jasno

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Vladan Milojević (Foto: Starsport)

Fudbaleri Crvevene zvezde posle preokreta su pobedili Partizan sa 3:2 u 173. “večitom derbiju”. Na taj način su napravili veliki korak ka osvajanju titule


LIGA KUP ARGENTINE: Od 2:15 iza ponoći igraju Godoj Kruz – Veleze Sarsfild, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.75.


Trener Vladan Milojević nije posle meča bio u potpunosti zadovoljan. Njemu smeta činjenica da su njegovi izabranici stvorili dosta šansi, ali mnoge nisu iskoristili.

NA GREŠKAMA SE UČI

I prvu utakmicu smo kontrolisali, opet smo morali da jurimo. Po ko zna koji put radimo iste stvari i to mi je nije jasno. To je za moju analizu i razgovor sa igračima. Kada vam Partizan da gol, vrati se, a vi morate da napadate i otvorite sve linije. Partizan ima dobre igrače i može to da iskoristi – rekao je Milojević za televiziju Arena sport i dodao:

Već na samom startu je bila šansa, Glazer je odbranio šut Sameda Baždara u prvom minutu. U sredu je još jedna utakmica, na greškama se uči. Možda nam se sve vratilo za prvu utakmicu. Imamo šanse, ne damo gol i to mi je neverovatno. Derbi je bio sadržajan. Čestitam mojim igračima, i igračima Partizana, kao i navijačima. Ovo je treća utakmica danas. U Kragujevcu je bilo sedam golova, u Bačkoj Topoli pet, sada pet. Ima šta da se vidi.

Crvena zvezda i Partizan se u sredu sastaju u polufinalu Kupa. Srbije. Usledilo je pitanje, da li je bilo stvari sa kojima je Milojević zadovoljan.

Ja sam neko ko želi da gleda pozitivno, a ne negativno. Ovo su kao i evropske utakmice. Partizan je izašao sa dva zadnja vezna igrača, tražio je svoju šansu. Mi smo napadali, oni su nam davali golove. Izgubili smo loptu na 16 metaram Partizan da je to dao ne bismo mogli da se vratimo. Ja ne želim da mi odustajemo, već da izađemo i borimo se – zaključio je Milojević.

3 Komentara

3 Comments

  1. Dejo 74

    20.04.2024. at 21:10

    Svaka čast na pobedi, ali treba reći nekim igračima uz sve poštovanje za sve hvala, Rodić, Kanga, Mijailović podmladiti ekipu i dovesti dobre inostrane fudbalere

  2. Kalabic

    20.04.2024. at 21:12

    E smrdljo jedan od coveka I lazni TRENERU,da ti nije sudija ne bi ti pobedio ovakav slab Partizan NIKAD.A to koliki si strucnjak govori da se nigde nisi zadrzao dugo,jer si oteran kao neznalica.Ovde doveden da osvajas namestene titule.Da imas iole ljudskosti pokrio bi se Po usima I cutao kao zaliven.

  3. Bravo Legendo. Čestitke na Tituli u zemlji Srbiji

    20.04.2024. at 22:15

    Na pitanje o sudjenju, Maca pojela jezik?!
    Sada kada sve zavrseno, nema više “hibridnih ratova”?!

    Uzgred, ko je ovom pacijentu doturio lažnu statistiku na konferenciji za novinare i od njega još napravio veću dalabu no što ionako jeste?!
    Ispade smešan lik. Smešan , ali namazan.
    Zna taj kada komentariše sudjenje a kada ne .

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.