Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TASIĆ ZA MBS: Borićemo se do kraja za plasman u Superligu! Važno je da nastavim uspon

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Privatna arhiva

Kvalitet je na ceni. Nije lako doći na scenu i imati važnu ulogu, a mesta ima samo za jednog golmana. Otišao je da se kali u Dinamu iz Pančeva i bio jedan od najboljih čuvara mreže u trećem rangu, pa je usledio povratak u Inđiju.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota na pobedu Čukaričkog protiv Mladosti u našoj kladionici je 1.45. Utakmica počinje u 19:00. 


Luka Tasić je iskoristio ukazanu šansu, brani standardno i jedan je od aduta u misiji povrtaka “zelenih” u elitni rang. U razgovoru za MaxBet Sport je najavio žestoku borbu sa rivalima.

Poraz od Tekstilca nije umanjio naše ambicije. Pred nama je šest finala za koje smo spremni, a prva prepreka je u subotu Jedinstvo. Dolazimo na Ub da pokušamo da upišemo tri boda – kaže Tasić.

Uloga je važna i odgovorna.

Pored žestokog rada na treninzima, meni je bilo važno da mi dobro krene u seniorskom fudbalu. Epizoda u Pančevu mi je baš dosta pomogla da napravim iskorak u drugom delu sezone.

KONKURENCIJA DAJE MOTIV

Dobio je prednost u odnosu na iskusnije kolege.

Od nas trojice, samo jedan je na golu. Nije lako, kada se sedi na klupi. Važno je sve izdržati psihološki, a da se iskoristi šansa. Meni je uspelo, ide dobro i samo da se nastavi uspon.

Četiri meča mreža je bila “zaključana”.

Nisam primo gol, ali iskreno nisam opterećen statistiko, već da svaku utakmicu budem deo uspeha tima. Već smo se dobro upoznili i mnogo je lakše nego na početku.

Dosta toga može da se nauči od kolega iz Crvene zvezde i Partizana.

Brane na vrhunskom nivou u kontinuitetu. Naša uloga je često važna, tako se i spremam sa dosta motiva ulazim u utakmice. Dve naredne za nas mogu da budu ključne ili nas čeka baraž. Posle Jedinstva sledi okršaj sa liderom Ofk Beogradom. Nedavno smo igrali bez golova na Karaburmi.

Uvek postoji neki golmanski idol.

Za mene je Lunjin. Mnogo toga je prošao i pokazao klasu u Realu – poručio je na kraju Tasić.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.