Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Duljaj pred meč protiv Železničara: Znam da će jug da bude prazan! Povreda Saldanje je rizična

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Igor Duljaj (Foto: Starsport)

Posle tri pobede na startu prolećnog dela Superlige, fudbalere Partizana čeka i četvrti meč. Crno-beli u subotu od 18:30 dočekuju pančevački Železničar, a ulaz na tribine biće besplatan.


LIGA 1: Od 21 igraju Monako – PSŽ, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.05.


Jesenji okršaj ova dva tima u Pančevu završen je pobedom Partizana 2:1 posle velike borbe i gola Gajasa Zahida u 81. minutu. Pančevci su u prva tri kola prolećnog dela osvojili samo jedan bod.

BORBA ZA GOLI ŽIVOT

Još jedna teška utakmica za nas, igraćemo na našem stadionu gde su idealni uslovi za igru. Imamo sve uslove da prikažemo kvalitetan fudbal. Rukovodstvo kluba je dalo zeleno svetlo za besplatan ulaz i verujem da će biti dosta navijača koji će moći da uživaju u lepoj igri. Oni se bore za goli žiovt, mi imamo motiv da budemo dobri i nastavimo niz ako je moguće. Verujem da će publika imati šta da vidi. Da će se popuniti istok i zapad – rekao je trener Igor Duljaj na konferenciji za medije i dodao:

Znam da južna tribina neće biti tu, znam da će se jednog dana vratiti i biće nam potrebna njihova podrška. Mi ne tražimo pažnju već samo poštovanje. Ovo mora da bude samo jedna sportska priča i ništa više. Roditelji dobvedite decu da gledaju svoje idole, oni će se odužiti na najbolji mogući način.

Trenera crno-belih ne zavarava loša igra Pančevaca.

Očekujem istu utakmicu kao u prvom delu, tim je dosta agresivan, grize i mnogo je teško igrati protiv takvih ekipa. Marko Jovanović nam je dao dosta informacija, on je do pre neki dan bio u Pančevu, te informacije su dragocene za nas, ali je najbitnije kako ćemo da izgledamo. Golman Aleksandar Jovanović neće biti u protokolu. Stevanović nije u konkurenciji zbog zdravstvenih problema, Jovanović je suspendovan, imamo Krunića i na klupi će biti golman iz kadeta. Golman omladinaca ima problem sa rukom. Krunić je vredno radio, ima poverenje svih nas i na nama je da mu omogućimo da ima što manje posla na meču.

KAO DA JE FINALE

Neizvesno je da li će Mateus Saldanja da se oporavi do meča sa Crvenom zvezdom koji je zakazan za 9. mart.

Derbi je tek sledeće nedelje, Železničar je navažniji, kao da je finale. Saldanja niie trenirao sa ekipom, moguće da će danas da odradi prvi trening i nadam se da ćemo imati bolju sliku. Rizična je povreda, osetljiva je ta zadnja loža, može da dođe do pucanja. Ako doktor da zeleno svetlo i ako se Saldanja dobro oseća biće u protokolu.

Ksander Severina je opet u timu Partizana.

To je jedna pukotina koja se pojavila i brzo je sanirana. Brzo smo svi reagovali, radili smo do kasno u ponoć, a ne do 16 časova. Tu je, ekipa ga je prihvatila na najbolji način. Stavio bih tačku na to, biće u konkurenciji za sastav.

Ksander Severina i Bibars Natho slave gol (Foto: Starsport)

Novinari su ga pitali da prokomentariše priče da se Partizanovi rivali premiraju.

Ne bih mnogo da komentarišem, verujem da svi koji igraju za svoj klub igraju za sebe. Tako treba da bude, da li neko premira ili ne, to je legitimno pravo. Najvažnije je da svi timovi igraju časno i pošteno.

NEĆU DA GLEDAM MEČ U BAČKOJ TOPOLI

Nekoliko fudbalera je u četvrtak bilo u Beogradskoj areni gde su bodrili košarkaše u pobedi nad Anadolu Efesom u Evroligi.

Sport spaja ljude, to je sasvim prirodno. Mi smo bodrili košarkaški klub, očekujem da će u jednom trenutku oni doći na naš stadion. Znamo da imaju dosta obaveza, putuju na dva dana. To je jedna crno-bela familija, moramo da budemo zajedno i samo tako možemo da budemo jači.

U subotu od 16 igraju TSC i Crvena zvezda. Duljaj je za kraj upitan da li će da gleda taj meč.

Ne, sigurno. Nisam demagog. To sam rekao i igračima. Ne interesuje nas šta će se tamo dešavati, gledamo u naše dvorište. Pričam iz srca, samo me interesuje igra protiv Pančeva. Nijedan drugi rezultat, samo mi – zaključio je trener Partizana.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.