Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Važan igrač Zvezde može da igra u Nišu (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion "Rajko Mitić" (Foto: Starsport)

Evidencija je precizna. Pojavila se u nedelju informacija da će Crvena zvezda da bude baš oslabljena na gostovanju Radničkom u Nišu (sreda 19:00), a da je važan igrač suspendovan zbog četiri žuta kartona.


ENGLESKA: Kvota kladionice MaxBet na igru gol gol (GG) u meču Čelsi – Njukasl (21:00) je 1.40.


Kako saznaje MaxBet Sport, Gelor Kanga ima pravo nastupa na Čairu. Žuti karton u derbiju sa Partizanom je treći ukupno, a ne četvrti, posle kojeg automatski sledi meč pauze. Od ove sezone, ako zarade četiri opomone i treneri ne mogu da sede na klupi.

MaxBet Sport je došao do zvaničnog dokumenta u kojem stoji da reprezentativac Gabona ima tri kartona, a na tom spisku igrača kojima preri eventualna suspenzija iz tabora crveno-belih nalaze se još Srđan Mijailović i Osman Bukari.

Imao je Kanga od četvrtka problem sa virusom, ali se sada dobro oseća i predvodiće tim na bitnom gostovanju. Trka za odbranu titule se nastavlja, a Vladan Milojević može da računa na dirigenta igre na sredini terena. Biće nekih rotacija, zbog tri meča za sedam dana. Posle slede dve nedelje pauze, zbog reprezentacije, za “štelovanje” igre pred finiš prvenstva.

Foto: Printksrin

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.