Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KRITIKA NA RAČUN CRNO-BELIH Što se Partizan žali? Glasao je za Džajića…

Emir Selmani

Objavljeno

,

Gol Šerifa Ndiajea na večitom derbiju (Foto: Starsport)

Suđenje Pavla Ilića iz Kragujevca glavna je tema posle 172. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana. Crno-beli smatraju da su oštećeni u više navrata.


ENGLESKA: Čelsi dočekuje Njukasl (21.00), a kvota kladionice MaxBet na tip 2 je 3.40.


Veruju u Partizanu da je Ksander Severina nezasuženo isključen i da je Šerif Ndiaje drugi gol postigao rukom. Navijači kluba iz Humske tvrde da je Hvang In Bom zaslužio crveni karton zbog prekršaja nad Kaluluom. Sa druge strane, Zvezda je videla penal nad Naserom Đigom i podelila drugačiji snimak gola Ndiajea.

O svemu se oglasio predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost Mirko Poledica i imao zanimljivu poruku za upravu Partizana.

– Ne znam zašto se Partizan žali na suđenje!!! Da je Partizan imao želju da se srpski fudbal promeni nabolje, podržali bi prošle godine Nemanju Vidića. Glasali su za Dragana Džajića i sada ubiraju plodove svog izbora – napisao je Poledica na društvenoj mreži X.

Mirko Poledica (Foto: Starsport)

Istini za volju, Nemanja Vidić je povukao kandidaturu za predsednika FSS. Sa druge strane, istina je i da ga niko od vodećih klubova u Srbiji nije javno podržao.

3 Komentara

3 Comments

  1. PRAVA ISTINA

    11.03.2024. at 12:12

    I ti si veliki seronja cim pominjes ovde Dzajica!
    Partizan nema prava ni za sta da se zali posle onako sramotne igre gde ih je Zvezda potukla kao niko nikoga pre a imali su svu srecu sveta koju su iskoristili!
    Izmisljaju tu gol rukom a covek dao cist gol glavom!
    Neka se zale na to sto Zvezdi nije sviran cist penal nakon starta sa obe noge njihovog fudbalera nad Djigom!
    Dokle bre vise ide ovaj crno- beli bezobrazluk i njihova srkta?
    Cuj oni da se zale…pa ovo je zalosno!

    • indija, pakistan

      11.03.2024. at 12:45

      sve si lepo reko, nedaje slepac je dao go glavom ili ramenom o nikakvoj ruci nema ni govora i tudjmani to znaju videli su, ali im to ne smeta da zamute sliku i daju iz jednog ugla zamuceno da malo zalici i da ponavljaju laz kao ndh narikace sto je jedino sto rade kroz njihovu tudjmansku istoriju, samo to znaju

    • Loznica

      11.03.2024. at 12:53

      Pa upravo je čvek i rekao to što ti pričaš, ati ga napadaš.
      Sve je u pravu. Partizan nije hteopromene u srpskom fudbalu, a sada kao piše neka saopštenja.
      Vazuri je, ustvari, žao što nismo izgubili!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.