Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

HAOS U FRANCUSKOJ Žestoka tuča navijača Nice i Kelna! Kasni početak utakmice (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Tuča navijača Nice i kelna na Alijanc areni (Foto: Printskrin)

Potpuni haos u Francuskoj – odložen je početak utakmice Nice i Kelna, zbog žestokog sukoba navijača u gradu i na stadionu. Dva tima trebalo je da odigraju utakmicu u okviru Partizanove grupe Lige konferencija, ali fudbala za sada neće biti, jer je došlo više od 8.000 gostujućih navijača i policija nije uspela da obezbedi red.


Na meču Crvena zvezda – Monako, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za igru 1X&0-3.


Njih je bilo toliko da se tribina stadiona Nice potpuno crvenela, a nije pomogao ni apel kapitena nemačkog kluba Jonasa Hektora, koji ih je pozvao da se smire i da podržavaju ekipu. Sve je bilo uzalud, jer je u tim trenucima već buktao “rat” na tribinama, a viđene su i uznemirujuće fotografije sukoba na Azurnoj obali.

Haos je navodno trajao čitavog dana, jer su navijači Kelna zaposeli centralni gradski trg i usput demolirali klupsku prodavnicu Francuza.

Utakmica je trebalo da počne u 18.45, ali nije jer su navodno navijači Kelna napustili svoj sektor i otišli na deo tribine gde su pristalice Nice. Počelo je gađanje stolicama, bakljama, a i tuča u kojoj sigurno ima i ozbiljnije povređenih.

Pogledajte dramatične scene sa stadiona u Francuskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

EUFORIJA U NOVOM PAZARU I stadion od 20.000 mesta bio bi tesan, ali… Domaćin hoće da sruši i Zvezdu!

Poznat naslednik Siniše Mihajlovića na klupi Bolonje

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.