Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

I španska umetnička klizačica bila pozitivna na doping testu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Laura Barkero i Marko Zandron (Foto: Beta/AP)

Španska umetnička klizačica Laura Barkero postala je četvrta sportistkinja koja je pala na doping testu na Zimskim olipmpisjkim igrama. Barkero je bila pozitivna na zabranjeni steroid klostebol, saopštila je Međunarodna agencija za testiranje.


NHL: Od 1 sat iza ponoći igraju Kolumbus – Toronto, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.60. 


Španska klizačica i njen partner Marko Zandron završili su na 11. mestu u konkurenciji parova. Agencija za testiranje je saopštila da je njen pozitivan uzorak dat posle kratkog programa i da će slučaj razmatrati Sud za sportsku arbitražu.

Pored Barkerove, u Pekingu su pozitivni na doping testu bili iranski skijaš Hosein Šamšakija i dve Ukrajinke, skijašica Valentina Kaminska i takmičarka u bobu Lidija Hunko.

Petnaestogodišnja ruska takmičarka u umetničkom klizanju Kamila Valijeva bila je u centru pažnje tokom ZOI jer je uzorak koji je dala pre Igara bio pozitivan na zabranjenu supstancu. Vlijevoj je dozvoljneo da nastavi da se takmiči zato što joj godine daju dodatna prava u pitanjima protiv dopinga.

Njoj preti oduzimanje zlatne medalje u ekipnom takmičenju, koje je održano pre nego što je objavljena laboratorijska analiza.

UOČI MEČA SA SPARTOM Legendarni napadač Partizana: Navijači, podržite ekipu! Golgeteri, srećno

ATP SANTJAGO Kecmanović u osmini finala

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.