Budimo u kontaktu

Uncategorized

IZA KULISA ŽREBA Favoriti hteli da izbegnu Srbiju: “Nećemo s vama, bežite iz naše grupe”! Piksi poslao “preteću” poruku selektoru Francuske

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aleksandar MItrović i Dragan Stojković Piksi (Foto: FSS)

Uspesi Srbije u kvalifikacija za SP u Kataru i u Ligi nacija kod rivala su uneli strah u kosti. Naša selekcija je postala uvažena. Ništa čudno, izabranici selektora Dragana Stojkovića demonstrirali su moć na terenu.


ITALIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Fjorentine protiv Lacija je 2.40. Meč počinje u 20:45.


Na dan žreba u Frankfurtu naša delegacija u kojoj je pored Piksija bio i sportski direktor Stevan Stojanović družila se sa kolegama iz Crne Gore, predsednikom i prijateljem Dejanom Savićevićem, selektorom “đetića” Mijom Radulovicem i kormilarom Bugarske Mladenom Krstajićem. Nisu ni sanjali, ali ni priželjkivali međusobne okršaje. Prst sudbine ih je spojio, a šta se još dešavalo iza kulisa, pored susreta sa predsednikom i generalnim sekretarom UEFA, otkriva  vam MaxBet sport.

Piksi je imao razgovor sa kolegom iz Portugalije.

Nećemo ponovo sa vama da igramo i “bežite” iz naše grupe – istakao je Fernando Santos.

Razmenjene su poruke i sa ostalima, a jednu poruku je Piksi poslao prijatelju, kormilaru Francuske, Didijeu Dešanu.

Imate sreće što ne možemo da igramo – bio je jasan Stojković.

Italijan Rosi, koji predvodi Mađarsku najavio je trku za prvo mesto, a svi ulogu favorita grupe daju Srbiji.

Sada sledi Katar i od marta trka za plasman na EP. Rejting je skočio, bez dileme…

PROČITAJTE JOŠ:

OTVORENO Vazura: Spreman sam da odem, ako… Petrić radi neverovatan posao

JELOVNIK KRALJA STRELACA Mislite da se “dopinguje” ribom i pirinčem? Niste ni blizu… Haland jede ono od čega bi mnogima bilo muka!

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.