Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

JAKA IZJAVA Trener Zemuna ne veruje da će da završi prvi na tabeli: Svi vidimo šta se dešava… (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Trener Zemuna, Saša Štrbac (Foto: Starsport)

U Srpskoj ligi – Beograd već neko vreme vlada tenzija. Iz redova žuto-zelenih su ranije istakli da veruju da šampionat nije regularan, a sada je tako nešto nagovestio i njihov trener.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na igru ug 3+ za utakmicu između Crvene zvezde i Vojvodine na “Marakani” je 1.68. Početak meča je zakazan za 18.30.


Zemun je na svom terenu izgubio od OFK Beograda sa 1:0 i tako mu prepustio prvu poziciju na tabeli. Istina, ekipe imaju identičan broj bodova, ali “romantičari” imaju bolji učinak u međusobnim duelima, tako da su tu u prednosti.

Po završetku derbija, trener domaćih, Saša Štrbac, dao je zanimljivu izjavu za “TV Arena Sport”. Naime, njega je reporterka upitala da li veruje da će Zemun da se vrati na čelo tabele, a on je odgovorio sledeće:

– Nisam optimističan, svi znamo šta se dešava. Lično, ne verujem – rekao je šef struke Zemunaca.

Pre toga je objasnio kako je doživeo poraz:

– Vrlo teško. Jednostavno, znali smo da ćemo da imamo problem koji smo imali. Naš prvi golman Jevrić je polomio prst i znali smo da ne može da brani. Znali smo da će ova utakmica da se igra na gol. Ali, šta da radimo. Život ide dalje. Igraće se fudbal i posle ovoga, živeće se posle ovoga. Da li mi je krivo? Da, izuzetno mi je krivo zbog navijača. Pogledajte šta je ovo. Nažalost, moramo da idemo dalje i to je to.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI DERBI DANA Supergolgeter rešio Zemun… “Romantičari” izdržali s desetoricom i sada su lideri (FOTO+VIDEO)

PREMIJER LIGA Četiri gola, tri penala i podela bodova na “Elan roudu” (VIDEO)

8 Komentara

8 Comments

  1. KUKOLEČA

    13.05.2023. at 17:05

    JAKA IZJAVA U PM! ONOO, KAD IGRAŠ 70 MIN S IGRAČEM VIŠE,PA IZGUBIŠ DERBI,A ONDA LADNO NJAŠKE GLUPOSTI,KAO NEKO NAMESTIO😆😆😆!? JESTE ŽIVA istina NAMESTIO TI SRKI JO IGRAČA VIŠE,A TI NISI ZNAO DA POBEDIŠ.JBG KAD NIJE TEO NI JEDAN PENAL DA TI SVIRA…😏🤔🤥🤫🤫🤫🤮

    • Vlada

      13.05.2023. at 17:34

      💪👏👏

    • naravno

      13.05.2023. at 18:52

      bas tako… pitam se da li ga je malo sramota….???

  2. Dusan

    13.05.2023. at 17:45

    Jaka izjvava, prava luzerska. Dečko imao si sve od sudjenja, igrača više, domaćeg terena i ambijanta… nisi uspeo i to je to… Dal njhih neko pusta ili ne to nije tvoja stvar ti si u Zemunu izgubio od njih i cao…

  3. Najrealnije

    13.05.2023. at 22:30

    Klasicna izjava luzera i…Imas derbi kod kuce,odgovaraju ti i pobeda i nereseno,imas igraca vise vise od 60 minuta i to sumnjivo iskljucenog,sto znaci da ti sudija pomaze i ti izgubis tu,presudnu utakmicu i drugi su ti krivi…zemljace,zamisli se da li treba da se bavis ovim poslom.

  4. Zapazanje

    13.05.2023. at 22:33

    Ovom se izjavom kandidovao za trenera partizana u buducnosti.Njihovim trenerima i upravi,naravno i navijacima su svi drugi krivi,samo oni nisu a to sto gube bodove na svom terenu u odlucujucim utakmicama se ne racuna,krivica nije njihova.

    • KUKOLEČA

      13.05.2023. at 23:19

      😆😆😆👍👏👏👏

    • Dakakodane

      14.05.2023. at 13:04

      A pritom je i luzer, ispunjava sve uslove.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.