Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Kruščić za MaxBet sport: Do 30. januara moram da spremim tim jer nas čeka derbi

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Miloš Kruščić (Foto: Privatna arhiva)

Selidba u komšiluk. Kako je MaxBet sport ekskluzivno najavio u četvrtak, novo radno mesto za Miloša Kruščića je na klupi Ujpešta. Srpski trener je izneo impresije iz Budimpešte, posle preuzimanja palice i planovi su precizirani.


BUNDESLIGA: Od 20:30 igraju Borusija Dortmund – Frajburg, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.53. 


Zadovoljstvo je biti deo, ovog kluba sa bogatom istorijom. Sve se desilo veoma brzo. Zahvalan sam ljudima iz kluba, na poverenju, koje sam osetio tokom sastanka – kaže za MaxBet sport, Kruščić.

Sve je utanačeno na obostrano zadovoljstvo.

Potpisao sam ugovor na godinu i po dana do juna 2023. godine. Pregledao sam dosta materijala i zaključio, da tim ima dobrih igrača. Miks iskusnih i mladih, što je dobro.

Problem je koronavirus koji je poslao dosta igrača na bolovanje.

Prvi zadatak je da stabilizujemo, ekipu zbog virusa. Ima dosta zaraženih i kada većina igrača bude na treningu, krenućemo sa ozbiljnim radom.

Nema mnogo vremena do nastavka prvenstva.

Borba za bodove kreće za nas 30. januara, kada nas očekuje derbi sa Ferncvarošem. U tom periodu potrebno je podići tim, funkcionalno i upoznati igrače sa novim idejama i modelom igre. Ubeđen sam uz kvalitetan rad, koji obećavam da možemo Ujpešt podići na viši nivo i ispuniti ambicije – poručio je Miloš Kruščić na kraju razgovora za MaxBet sport.

DRUGI TRENING U ANTALIJI Zvezda uigrava odbranu

Segedin “okupirali” Hrvati i Francuzi… Srbi se očekuju u subotu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.