Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Srpski golman pojačao Astanu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Golman Marko Milošević sa dresom Astane (Foto: Privatna arhiva)

Dogovor je utanačen, a zatim je i potpisan ugovor. Kako je MaxBet sport najavio početkom decembra, srpski golman se posle dve odlične sezone u Kaspiju, preselio u redove giganta iz Kazahstana, Astane.


Na meču Gabon – Gana, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 2-3.


Posle trenera Blagojevića, novi član žuto-plavih, postao je Marko Milošević. Čuvar mreže je potpisao ugovor na dve godine, a posle promocije odradio je i prvi trening u novom klubu.

Bivši golman Zemuna, Grafičara i Napretka pokazao se u dresu Kaspija, tako da je stigao poziv da bude deo ekipe, koja u novoj sezoni koja startuje u martu ima ambicije da ponovo postane šampion.

U prošloj sezoni Tobol je uspeo da osvoji titulu, a Milošević je došao u Astanu, kao naslednik čuvenog Nenada Erića, koji je legenda kluba i čiji su dres sa brojem 91 “sklonili”. Do decembra boje ovog kluba je branio i bivši reprezentativac Srbije, Antonio Rukavina, koji je završio uspesnu igracku karijeru u Aziji.

AKN Nula u duelu Senegala i Gvineje

Radivojević: Jedva čekamo meč s Hrvatskom

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.