Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA 1 Lans pokorio “Velodrom”, Lion do pobede u Monpeljeu u 90. minutu! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Detalj sa meča Marselj - Lans (Foto: FK Lans)

Derbi meč 12. kola šampionata Francuske pripao je Lansu, koji je u sred Marselja slavio rezultatom 1:0. Ovom pobedom na “Velodromu”, crveno-žuti su se probili na drugu poziciju sa koje jedino može da ih skine Lorijen ako sutra kao gost pobedi ekipu Troa.


PREMIJER LIGA: U nedelju od 15 igraju Lids – Fulam, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.12. 


Inicijativa je bila na strani Marselja, ali evidentno je da ova ekipa polako gubi i dah i korak i da od šampionske trke sa PSŽ-om neće da bude ništa. U prvom delu bilo je par izglednih situacija, ali su mreže mirovale.

Sličan razvoj događaja i u nastavku, s tim što su gosti pokazali u par navrata da ni njih bod neće zadovoljiti, a definitivna potvrda ambicija Lansa stigla je u 78. minutu, kada je Košta postigao gol vredan tri boda.

Lion se na gostovanju Monpeljeu dočepao pobede u zadnji čas. Vodio je Lion golom Aoara iz prvog poluvremena, ali je Vahi u 70. minutu doneo izjednačenje. Zatim su u kratkom vremenskmom intervalu obe ekipe ostaje bez po jednog fudbalera, da bi u 90. minutu Lakazete postigao gol koji je Lionu doneo trijmumf na ovom gostovanju.

LIGA 1, 12. kolo

Subota

Monpelje – Lion 1:2 (0:1)

(Vahi 70, Mavidi ck 76 – Aoar 33, Lakazete 90, Diomand ck 74)

Marselj – Lans 0:1 (0:0)

(Košta 78)

Nedelja

13.00 Anže – Ren

15.00 Klermon – Brest

15.00 Rems – Okser

15.00 Tuluz – Strazbur

15.00 Troa – Lorijen

17.05 Nica – Nant

20.45 Lil – Monako

Petak

Ajačio – PSŽ 0:3 (0:1)

(Mbape 24, 82, Mesi 78)


Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.