Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

NAPRAVIO ŠOU U IZRAELU Džikić pobedio posle produžetka, pa zavapio u mikrofon (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Aleksandar Džikić (Foto: Starsport)

Košarkaši Hapoela iz Jerusalima su na svom terenu posle produžetka savladali Bnei Hercliju sa 84:82. Domaći su posle prve četvrtfine gubili sa 27:11.


ABA LIGA: U nedelju od 17 igraju Borac – Igokea, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.15.


Uspeli su u nastavku da zaigraju mnogo bolje i osvoje bodove. Trener Hapoela je nekadašnji starteg Partizana i Budućnosti Aleksandar Džikić, koji je posle meča bio izuzetno raspoložen.

I dok su domaći navijači slavili, on je uzeo mikrofon i zavapio: “Deset hiljada u sredu! Deset hiljada u sredu!” On je tako pozvao navijače da u sredu ispune tribine do poslednjeg mesta kada Hapoel u Ligi šampiona igra protiv Dižona.

Posle 14. kola izraelskog šampionata Hapoel je peti na tabeli sa skorom od osam pobeda i šest poraza. U Ligi šampiona počinje druga faza takmičenja, a ekipa Aleksandra Džikića je u grupi sa Dižonom, Hapolom Holonom i Strazburom.

PROČITAJTE JOŠ:

OBRADOVIĆ: Čeka nas rival koji igra dobru košarku!

ZNA ŠTA NE ŠTIMA Đurović se ponudio Obradoviću, pa kritikovao Partizan: Tim nema hemiju, selekcija je loša…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.