Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Milojević na iznenađenje mnogih dobio “jaku kartu” za rušenje Monaka

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Oporavak ide brže od očekivanog, a za dva dana sledi jesenji meč odluke protiv Monaka. Pojedinci na čelu sa Gelorom Kangom su preskočili gostovanje Kolubari u Lazarevcu i sada je fokus na Ligi Evrope.


EVROKUP Od 20.30 London dočekuje Budućnost. Kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 1.45.


Pored procene da je posle povrede 13. oktobra protiv Ferencvaroša prvi deo sezone završen za Sekua Sanoga, postoje šanse da bitan oslonac ekipe u sredu putuje sa ekipom. Umesto tri nedelje, vezista se oporavio posle dve i krenuo je sa treninzima.

Kako otkriva MaxBet sport, igrač iz Obale Slonovače je u ponedeljak položio test na treningu. Svaka pauza ostavi trag, pa nije lako uhvatiti pravi ritam. Ipak, rizik se često isplati i ostaje da se sačeka sreda i konačna odluka lekarskog tima i šefa stručnog štaba. Jedan “džoker” može da pomogne na teškom ispitu.

Sanogo je poznat kao veliki borac i profesionalac koji je važan za defanzivne zadatke i pogotovo kada je kažnjen Aleksandar Dragović i pravo nastupa nemaju Srđan Mijailović i Nenad Krstičić.

Sanogo se oporavio (Foto: Starsport)

Crveno-beli će poslednji trening pred utakmicu odraditi u sredu na stadionu “Luj Drugi”.

PREPORUČUJEMO:

ČIVAS POTVRDIO DOLAZAK PAUNOVIĆA UZ JASNU PORUKU: Ovde ćeš da radiš sa 40 miliona ljudi, oni su na tvojoj… (FOTO)

VELIKO IŠČEKIVANJE Sportski direktor “orlova” za MaxBet sport otkriva da li će Vlahović da bude spreman za Mondijal

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.