Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NOVO SAOPŠTENJE “DELIJA”: Da li se danas igrala utakmica u Pazovi? Cirkus se nastavlja!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Delije.net

Izborna Skupština FS Srbije nije održana danas zbog nedostatka kvoruma. Novo zasedanje biće održano u utorak, ali na dnevnom redu neće da bude izbor za novog predsednika saveza. Izbori će da budu pomereni za februar ili mart.


LIGA ŠAMPIONA U utorak je vreme za revanš. Liverpul na Enfildu dočekuje Napoli. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.88.


Najveći protivnici dolaska Nenada Bjekovića na čelo FS Srbije bili su navijači Crvene zvezde – “Delije sever”. Javno su najvatreniji navijači našeg najtrofejnijeg kluba najavili proteste na ulici ako to bude bilo potrebno.

“Delije” su se ponovo oglasile saopštenjem naslovljenim kao “Cirkus se nastavlja”, koje prenosimo u celosti:

Nejasno je da li se danas igrala utakmica u Pazovi ili je bio pokušaj održavanja izborne skupštine za predsednika FSS. Svakako, smo prisustvo ovolikog broja policije govori da ovo što se radi nije normalno i da je sve na silu. Danas je trebalo da se održi skupština i da se izabere predsednik FSS, ali na naše zadovoljstvo nije bilo kvoruma i ista nije održana.

– U medijima može da se pročita da će sednica biti održana sutra, ali još uvek ne znamo da li će na njoj biti i glasane. U slučaju izbora Nenada Bjekovića sutra, ili nekog drugog dana, meseca, kad god to bilo, dogovorićemo se o terminu protesne šetnje. Pošto se borba i dalje nastavlja, takođe dogovaramo naše dalje korake o kojima će svi biti obavešteni. Zadovoljni smo odlaganjem izbora, ali smo i dalje pri stavu da je nedopustivo da Nenad Bjeković bude predsednik FS Srbije – stoji u saopštenju “Delija sever”.

PREPORUČUJEMO:

HOĆE LI SE PONOVITI JUGOLSLAVIJA 1992. GODINE Evropska zemlja uputila zvaničan dopis da se Iran izbaci sa SP!

KOŠARKAŠKI MESI Pogledajte asistencije Luke Vildoze u Laktašima (VIDEO)

11 Komentara

11 Comments

  1. KONZILIJUM

    01.11.2022. at 05:07

    Sve se pitam, kome je uopšte moglo na pamet da padne da kandiduje Nenada Bjekovića za predsednika FSS? On je potpuno neadekvatna osoba po svim parametrima. Prvo, čovek nema završenu ni celu osnovnu školu. Drugo, on je sklon alkoholu, što bi reko “PROS’ narod” “pijandura” parekselans. Ide priča, kako se jednom tol’ko napio u bašti restorana na JNA, daje kasno uveče pošo u wc pa se strmeknuo u jendek i ostao tako mrtav pijan celu noć u jendeku. Ujutru ga našle neke TETKICE vešerajke iz kluba,sve se žene bile presekle,kad su ga videle tako mrtvog pijanog u jendeku sa sve flašom od rakije Manastirke. Posle ga neko zato i prozvao BJEKA iz JENDEKA. Sam BJEKA nije ni krio da voli da potegne RAKIJU MUČENICU MANASTIRKU! . Otud i priča kako je on “religiozan” jer mnogo voli RAKIJU MUČENICU MANASTIRKU! I TAJ DA NAM BUDE PREDSEDNIK FSS I MI ZVEZDAŠI DA SE POKRVIMO OKO TOG GO.EDA?! OOOO FALIM TE BOŽE?!

    • Fudbaleri

      01.11.2022. at 08:15

      Kokeza je bio pismeni gospodin ???
      ( on je zvezdaša i to je u redu , ne smeta vam )

      • MILO Montenigers

        01.11.2022. at 08:27

        On je Grobar i to nikad nije ni krio,jer ima slika i na internetu sa malog fudbala, kao mladić,gde je u crnobelom dresu! Zato ga je i protežirao i faktički tada, bio doveo TOLE i predstavljao ga javnosti kao *ozbiljnog biznismena*! Nisi dobro obavešten Piksi!

  2. Mitar

    01.11.2022. at 06:03

    Ono kad navijac-i sa severa odredjuju ko ce biti predsednik fss pa taj sto upravlja i pise saipstenja bi mogao pored mnogobrojnih funkcoja da bude i predsednik fss uostalom to je radio “odlicno” od kako je kumara zvanicno nestao sa tog mesta(nezvanicno je radio i dok je kum bio tu)i nije da nismo imali uspeha ali sujeta i pare su cudo ne vili da neko drugi pa bio on i zvezdina zvezda(piksi )pobere aplauze njemu namenjene.

    • Bečka škola

      01.11.2022. at 08:18

      PIKSI, ne TROPAJ,Leba ti!

  3. Pakmen

    Pakmen

    01.11.2022. at 11:45

    Hajmo Šaviju za preCednika !!!

  4. tomas

    tomas

    01.11.2022. at 12:17

    Te takozvane delije su nas vec izbacili sa takmicenja kad su prekinuli mec u Italiji pa upali na teren u BG .Uefa ne dozvoljava mesanje politike i sporta i ocito nas ceka kazna .Propali ministar poljoprivrede Nedimovic je mnogo gore resenje od Bjekovica, taj je upropastio zemljoradnike pa mozda ih sad angazuje da preoraju terene i zasade kupus jer od fudbala nece biti nista

    • XO

      01.11.2022. at 12:34

      Nedim je Grobar!

  5. Potraži me u predgrađu

    01.11.2022. at 18:50

    Zini da ti kazem…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.