Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PODVLAČENJE CRTE Milojević sprema transfer listu! Na spisku želja napadači i dva vezna igrača

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević (Foto: Starsport)

Pauza je došla u pravi čas. Posle 30 utakmica na tri fronta u jesenjem delu sezone, sledi podvlačenje crte u Crvenoj zvezdi. Plan je ispunjen u šampionatu, zaliha od deset bodova praktično garantuje odbranu titule i plasaman u grupnu fazu Lige šampiona.


PORTUGALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Santa Klare protiv Eštorila je 2.35. Meč počinje u 21:15.


Šta je sa kompletnim utiskom? Nije za pohvalu, kao i eliminacija iz Lige Evrope. Dosta pobeda na “mišiće” sa lošim učinkom ekipe i oslanjanje na pojedince. I mučenja u Nišu, Surdulici, Lazarevcu… pokazatelji su da mora da se krene u remont tima.

Neki koraci su povučeni ubacivanjem Jovana Mijatovića, ali potrebna je veća minutaža Stefanu Lekoviću i Nikoli Stankoviću, ako se smatraju projektima kluba. Transfer lista se sprema i Kalifa Kulibali je prvi sa kojim sledi rastanak.

Kalifa Kulibali (Foto: Starsport)

Rešavaće se status Seku Sanoga i Nenada Krstičića, ako bude zainteresovanog kluba pustiće se El Fardu Ben, najbolji strelac stranac u istoriji, možda će na pozajmicu da bude poslat Nemanja Motika. Verovatno će tokom priprema novu priliku da dobiju braća Mituljikić i Knežević.

Potrebna su proverena pojačanja. Ako se vrati Milan Pavkov nastaviće se potraga za još jednim napadačem i dva vezna fudbalera. I leto je tu da se neka mesta dopune, inače Liga šapiona sem novca, rezultatski ništa dobro neće doneti crveno-belima.

Zimski remont stiže prvi na red. On može da bude ključan…

PROČITAJTE JOŠ:

LETEĆI SLOVAK Ovome se nadaju navijači Partizana! Brutalno zakucavanje Brodzijanskog (VIDEO)

RASTANAK Siti šalje srpskog vezistu iz Lučana u Belgiju

20 Komentara

20 Comments

  1. Iwo sa Jime

    14.11.2022. at 10:22

    Prava transfer lista podrazumeva obimniji spisak onih kojima se treba zahvaliti na saradnji: Srnić, Gobeljić, Krstičić, Kulibali, Ben, Mustafa, Motika,Kangva, Pankov.

    • tudjmanova govna

      14.11.2022. at 12:09

      Sta ti smeta Kangva majke ti ????

      • Iwo sa Jime

        14.11.2022. at 13:15

        Odigrao je par dobrih utakmica na početku, na svim ostalim je bio kriminalan. Deluje kao muva bez glave na terenu.

    • Gojko

      14.11.2022. at 12:56

      Srnicu i Gobelicu dozivotni ugovor najbolje sto Zvezda ima.

      • Miki

        15.11.2022. at 09:08

        Najbolje uvijek su tu da upropaste evropu

    • Zvezdan

      15.11.2022. at 00:41

      A zašto Kangva?

  2. Dejo 74

    14.11.2022. at 11:33

    Prvo se treneru zahvaliti, bez autoriteta, bez harizme i pre svega znanja, nije za zvezdu, u našem prvenstvu sa ovim igračima može svako biti a za evropu je zelen

  3. tudjmanova govna

    14.11.2022. at 12:12

    Oterati panjkova,krsticica, srnica, bena, kulibalija, vratiti pavkova, stanica na zadnjem veznom, lucica, stanojeva i onog stopera mladog visokog sto smo dali slovencima vratiti

  4. Zvezda

    14.11.2022. at 12:26

    Da li će se na sredini terena dovesti bar jedan kreativac, kao Kanga, ili se dovode samo krilni igrači. Imamo ih bar deset.

  5. moca

    14.11.2022. at 12:34

    U prvenstvu netreba trener samo sudija.

    • Bgd

      14.11.2022. at 13:12

      Tako je. Naučili smo lekciju od najboljih majstora.

    • Realno

      14.11.2022. at 16:25

      Gde da ih nađemo kad su skoro svi na platnom spisku partizana.

  6. Sinisa

    14.11.2022. at 12:55

    Tacno tako,trener neiskusan za evropu,promena,pored toga pola tima je za promenu,bekovi bar jos dva,stoperi,vezni,CENTARFOR koji vredi i zna da urdai nesto sa loptom,dokle vise centarfo koji ceka svena tacni da dobije ,kao sto smo videli tj. imali smo ih vecinu takvih.Evo i imena za prmenu ;Gobeljic,Srnic.Pankov.Sanogo,Rodic(godine),pa i Katai i Ivanic jos mogu do godinu dana al treba traziti ko ce ih zameniti,objektivno sa sadasnjim sastavom sanse u evropi su 0 % ,pa cak i u nasoj ligi tesko do titule bez vecih prmena. Zvezda je zivot …a promene su potrebne.

  7. Sinisa .M

    14.11.2022. at 12:56

    Tacno tako,trener neiskusan za evropu,promena,pored toga pola tima je za promenu,bekovi bar jos dva,stoperi,vezni,CENTARFOR koji vredi i zna da urdai nesto sa loptom,dokle vise centarfo koji ceka svena tacni da dobije ,kao sto smo videli tj. imali smo ih vecinu takvih.Evo i imena za prmenu ;Gobeljic,Srnic.Pankov.Sanogo,Rodic(godine),pa i Katai i Ivanic jos mogu do godinu dana al treba traziti ko ce ih zameniti,objektivno sa sadasnjim sastavom sanse u evropi su 0 % ,pa cak i u nasoj ligi tesko do titule bez vecih prmena. Zvezda je zivot …a promene su potrebne.

  8. Skaut

    14.11.2022. at 13:39

    Sta setate malog Mijatovica sa pozocije na poziciju.Dečko 5 utakmica 4 razlicite pozicije. Stavi malog na poluspica ima glavu za proigravanje bolje nego i sve jedan. Jos ima levu ubicu moze sutne odakle hoce. Bukari desno,Mitar levo,Pesic napred i napad ubitacan. Katai i Ivanic gotovi vise

  9. Jeb vas Krcun

    14.11.2022. at 17:22

    Vucic vam je doveo Gasprom i jos stotine sponzora.Z ovu nasu ligu dovoljne su sudije i nema problema ali nastaju kada se naidje na Ael,Kairat,Ludogorec,Omoniju,Serif,Makabi Trabzon i slicne azdaje.Znaci dok je Vucica vi ste ovde laznjaci a u evropi vam je pravo lice,sto znaci da treba da vam dovede jedno 20 igraca sa vrednosti po 30 miliona dolara.Usuprorno

    • Katai magico

      14.11.2022. at 19:18

      Ne vi ste prosli,samrok,Timok,radnicki- Srem,fljamurtari,APOEL,Makabi Petar tikvu,i da ti ne nabrajam,,,,zakasnio bi sutra na posao kad BiH nastavio da pisem…

      • tudjmanova govna

        15.11.2022. at 03:19

        KROACIJA OSIGURANJE SPONZOR SAMPIONA 🙂 ZAGLEBJE ZELENO FLORA I FAUNA BSK BATAJA RAPID PETARDA OMLADINCI FEJNORDA 8 KOMADA BEZ DA SE OZNOJE

    • Bgd

      15.11.2022. at 10:21

      Da sam navijač Partizana bilo bi me sramota da progovorim o Evropi. Trudio bih se da pričam o nekim neobaveznim temama i molio boga da neko ne pokrene tu priču.

  10. 4$ DIVIZION

    14.11.2022. at 18:00

    ZVEZDI TREBA TRENER HITNO!!! KAO ŠTO JE U KK IZVRŠENA SMENA MLADOG, ZELENOG,I NEKOMPETENTNOG TRENERA,TAKO MORA I U FK DA SE DOVEDE TRENERČINA, DAKLE NEE BILO KO NE NEKA KREATURA I KOMPROMIS, NEGO TRENERČINA, A IMA IH ITEKAKOO!!! EEE ONDA TERZIJA DA SE SKLONI MAKAR U LOŽU, A TAJ DA DOVEDE ONOG KOG ON ŽELI!!! DAAA UPRAVO TAKO00!!! DAKLE DA SNIMI ŠTA IMA UNUTRA PA ONDA DA VIDIMO. NPR LUKA ILIĆ OOOO LEGLO BI SAMO TAKO! PA I GROBAR IFET ĐAKOVAC, ŠTO NAMEŠTA GOLOVE PARTIZANIMA, PA OVAJ SPALE IZ RADENIKA ŠTO NAM GODINAMA JEE DŽIGERICE I NE SAMO ON, NEGO I DESNI BEK AFRIKANER IZ RADENIKA,PA ŠTOPER IZ ČUKE, BADAMOSI,KOJI JE VEĆ KAKO ČUJEM NAŠ, PA I UROŠ IZ PARTIZANA, ZA KAJ PA NEE!??? PA IMA JOOOŠ ,ALI AJDE NEK I MARKO MARONJA ZARADI LEBACCCC!!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.